Το διήμερο 6 και 7 Μαϊου, η Εθνική ομάδα των Εφήβων θα πέσει στο παρκέ του ΚΓ Μίλωνα για τα πρώτα της φιλικά δείγματα γραφής εν όψει του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού κόντρα στην Ρουμανία -με τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο να αναμένεται να βγάλει φυσικά χρήσιμα συμπεράσματα από την μέχρι και πέρυσι μείξη αθλητών που είχε αναλάβει και στους Παίδες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Εφήβων θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών της Ρουμανίας. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 6 και 7 Μαϊου στο ΚΓ Μίλωνα στις 17.30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος και η ομάδα προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στη Νις της Σερβίας (22-30/7).

 

Αναλυτικά το ρόστερ της Εθνικής Εφήβων:

Λιοτόπουλος Λευτέρης, Καπετάκης Ευδόξιος, Πατρίκης Ανδρέας (ΔΕΚΑ), Μαραγκουδάκης Γιάννης, Καμπερίδης Αλέξανδρος (Περιστέρι), Κομνιανίδης Ιωάννης, Χιτικούδης Νικόλαος (ΧΑΝΘ), Παρασκευόπουλος Χάρης, Βασιλείου Νικόλαος (Προμηθέας Π.), Νικολαΐδης Απόστολος, Σπρίντζιος Μιχάλης (Λαύριο), Αβδάλας Νεοκλής, Σαμοντούροβ Αλέξανδρος (Παναθηναϊκός), Ροζακέας Αναστάσιος (ΕΦΑΟΖ), Λαμπρόπουλος Γιώργος, Σπαρτάλης Στέφανος (Ολυμπιακός), Τσαχτσίρας Φίλιππος (Άρης), Καλιοντζής Στράτος (ΠΑΟΚ).