Υπερήφανος για την πορεία της Εθνικής Ομάδας των Κορασίδων δήλωσε ο Γιάννης Κτιστάκης, έπειτα από την έκτη θέση που κατέλαβε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η εικόνα του σημερινού αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την εξαιρετική πορεία των κοριτσιών, ενώ η σημερινή εικόνα οφείλεται εν πολλοίς και στην χθεσινή υπερπροσπάθεια απέναντι στο Βέλγιο. Τέλος ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της ομάδας για όσα κατάφερε η “Επίσημη Αγαπημένη”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τις παίκτριές του ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιάννης Κτιστάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία.

«Η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού δεν αντικατοπτρίζει ούτε αντιπροσωπεύει την τεράστια προσπάθεια των κοριτσιών σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού. Σήμερα κάναμε ένα κακό παιχνίδι και χάσαμε δίκαια από μια ανώτερη ομάδα. Νομίζω ότι η χθεσινή υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι με το Βέλγιο μας βγήκε σήμερα και η κούραση ήταν εμφανής. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για τα κορίτσια αυτή η εμφάνιση να καθορίσει όλη την εικόνα της ομάδας στην Πορτογαλία. Νιώθω περήφανος για όλα τα κορίτσια και θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  τους συνεργάτες μου Γιάννη Παπούλη και Έλενα Παπαδημητρίου, τη φυσιοθεραπεύτρια Μαρία Παπαβασιλείου, τη γιατρό Ειρήνη Ιωσηφίδου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχηγό αποστολής Ελένη Σαμαρτζή»