H Eθνική Νεανίδων ηττήθηκε από την Ουγγαρία, με συνέπεια η υπόθεση παραμονή στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να γίνεται δύσκολη. Συγκεκριμένα η “Επίσημη Αγαπημένη” θέλει δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας να τα χαρακτηρίζει ως τελικούς.

Ακόμη ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην απουσία της Σταμούλου στη θέση του PF, την ώρα που τόνισε ότι τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ήρθαν, καθότι η “γαλανόλευκη” κλήθηκε να αντιμετωπίσει ποιοτικότερες ομάδες, που ήταν πολύ καλά προετοιμασμένες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε από την αρχή ότι το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ακόμα και αν αγωνιζόμασταν χωρίς τις απουσίες. Ήρθε επίσης και ο τραυματισμός της Μαρκέλλας Σταμούλου η οποία είχε το ρόλο της στη θέση ”4” και την χάσαμε από την πρώτη αγωνιστική. Η αλήθεια είναι ότι κλέψαμε δυο νίκες στη αρχή. Αιφνιδιάσαμε τους αντιπάλους, που δεν μας υπολόγιζαν καθόλου, όμως μετά τα πράγματα στη άλλαξαν. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε τελικούς με ομάδες που ήταν πολύ καλύτερες από εμάς. Αγωνιστήκαμε, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Έχουμε πια μπροστά μας δύο τελικούς που θα τους παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της διοργάνωσης και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία»