Η υπέρβαση δεν επιτεύχθηκε. Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Πολωνία, δεν κατόρθωσε να μπει στην οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια (το 2002 το κατάφερε για τελευταία φορά) και πλέον καλείται να παίξει για την παραμονή της στην 1η κατηγορία.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κώστας Κεραμιδάς και η κορυφαία της ελληνικής ομάδας, Ζένια Παλάσκα.

«Στο σημερινό παιχνίδι η Πολωνία έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν μπορέσαμε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μείναμε μέσα στον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως δεν καταφέραμε να βρούμε καμιά λύση στην επίθεση», είπε αρχικά ο Κώστας Κεραμιδάς.

«Βάλαμε λίγους πόντους και αυτό όσο περνούσε η ώρα επηρέασε και την άμυνα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να μπούμε στην διεκδίκηση της νίκης. Η Πολωνία ήταν καλύτερη και μας κέρδισε δίκαια. Κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

ΠΑΛΑΣΚΑ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ»

«Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες στον αγώνα, η Πολωνία ήταν καλύτερη και γι’ αυτό κέρδισε. Δείξαμε μια καλή εικόνα στην αρχή, ωστόσο, δεν νομίζω ότι αδειάσαμε από δυνάμεις. Απλά μας έλειψε η συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Εξαρχής ο στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία και δεν έχουμε βγει εκτός στόχων. Πήγαμε να κάνουμε την υπέρβαση με την είσοδο στην οκτάδα, δεν τα καταφέραμε, όμως συνεχίζουμε και πάμε αύριο να κερδίσουμε όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των πρώτων παιχνιδιών. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε. Παίρνουμε δύναμη από την παρουσία του».