Η βαριά ήττα από το Βέλγιο προσγείωσε απότομα την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων του Ηρακλείου, έστω κι αν δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κόστος. Όπως ανέφερε και ο Κώστας Κεραμιδάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ομάδα του θα πρέπει να συνέλθει γρήγορα ενόψει του νοκ άουτ αγώνα με την Πολωνία για τη φάση των “16”.

«Φανήκαμε ότι είχαμε αδειάσει σωματικά και πνευματικά από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία γιατί και το Βέλγιο έδωσε τον ίδιο αριθμό αγώνων. Κάναμε άσχημη εμφάνιση και δείξαμε παθογένειες που είχαμε παρουσιάσει στα φιλικά παιχνίδια», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής.

«Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα γιατί ό,τι πετύχαμε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να γκρεμιστεί. Δηλαδή, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε στην οκτάδα, να σωθούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας, μπλέκουμε σε σενάρια δύσκολα που ούτε θέλω να τα σκέφτομαι. Να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας μετά από τις δυο καταπληκτικές εμφανίσεις που κάναμε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης», πρόσθεσε ο Κεραμιδάς.