Κάθε αρχή και δύσκολη… Η Εθνική Νέων Ανδρών άρχισε με ήττα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 στην Ποντγκόριτσα και θα πρέπει πλέον να ανασυνταχτεί, προκειμένου να κερδίσει τα επόμενα δύο παιχνίδια (με Ιταλία και Πορτογαλία), να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στο 2ο όμιλο και να έχει ευνοϊκότερο αντίπαλο στη φάση των “16”.

«Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας. Αρχίσαμε άσχημα την αναμέτρηση και βρεθήκαμε από νωρίς να κυνηγάμε μεγάλες διαφορές. Στη συνέχεια αντιδράσαμε καλά, βελτιώσαμε την άμυνά μας και καταφέραμε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση της νίκης. Ισοφαρίσαμε στα μισά της τελευταίας περιόδου, αλλά στη συνέχεια κάποια λάθη που κάναμε σε άμυνα κι επίθεση δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Μάκης Γιατράς μετά την ήττα από το Ισραήλ.

«Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας αυτό το παιχνίδι, γιατί η διοργάνωση είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να μένεις σε ένα αποτέλεσμα. Μπορεί να κάνεις τρεις νίκες στην πρώτη φάση και να αποκλειστείς στο πρώτο νοκ άουτ, μπορείς να κάνεις τρεις ήττες στον όμιλο και να καταλήξεις πρωταθλητής αν κερδίσεις τα παιχνίδια στα νοκ άουτ. Εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και βελτιωμένοι στον αγώνα της Κυριακής με την Ιταλία. Προχωράμε», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.