Την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών, που στις απαρχές του περασμένου πλέον Ιουλίου είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την 3η θέση του Ευρωμπάσκετ, θα έχουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν αύριο (8/8 – 19.00) στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Σερβία στο πλαίσιο του Τουρνουά Ακρόπολις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Νέων Ανδρών θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο αυτό το καλοκαίρι. Οι χάλκινοι πρωταθλητές Ευρώπης θα εισπράξουν το χειροκρότημα όλων στο τουρνουά Aegean Ακρόπολις.

Η ομάδα θα τιμηθεί για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που φιλοξενήθηκε τον Ιούλιο στην Κρήτη. Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα Ελλάδα – Σερβία, στην πρεμιέρα του ιστορικού τουρνουά στο ΟΑΚΑ, οι προβολείς θα στραφούν και πάλι πάνω στους παίκτες, στους προπονητές και σε όλο το επιτελείο που δούλεψε ενάμιση μήνα για να φτάσει η Ελλάδα ως το βάθρο.

Ο αγώνας Ελλάδα – Σερβία στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean Ακρόπολις θα αρχίσει αύριο (8/8) στις 19.45. Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την χάλκινη Εθνική Νέων Ανδρών!