Για το 5/5 της Εθνικής Παίδων στη φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας μίλησε ο Δημήτρης Καραΐσκος.

“Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο 5Χ5. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα ταυτόχρονα, διότι ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση. Όλη η ομάδα νιώθει αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρει πόσο σκληρά έχει δουλέψει και πιστεύω πως θα εμφανιστεί πανέτοιμη στα νοκ άουτ παιχνίδια. Είναι καθοριστικά, σαφώς περισσότερο από τα ματς των ομίλων. Αλλά όπως είπα και νωρίτερα, η ομάδα αυτή έχει ετοιμαστεί για τους αγώνες αυτούς που περιμέναμε εξαρχής” ανάφερε αρχικά.

Για τις δικές του επιδόσεις είπε: “Δεν έχει σημασία. Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Και θεωρώ πως αν παραμείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι και φυσικά υγιείς θα πετύχουμε το στόχο μας. Πριν βγούμε στο γήπεδο συζητάμε μεταξύ μας και λέμε ότι αν παίξουμε σαν μια γροθιά θα τα καταφέρουμε. Λέμε πως πρέπει ο καθένας από εμάς, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαφορά να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο”.