Το δικό του σχόλιο για την πορεία της Εθνικής ομάδας των Παίδων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ηλικιακής της τάξης στα Σκόπια κλήθηκε να σχολιάσει ο εκ των πρωταγωνιστών του συγκροτήματος του Βαγγέλη Ζιάγκου Φίλιππος Τσαχτσίρας στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Απλά δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Γενικά δεν μας βγήκε το παιχνίδι, ήταν καλύτεροι και χάσαμε. Σίγουρα κάποιοι κομβικοί παίκτες τραυματίστηκαν, σίγουρα επηρεαστήκαμε από αυτό, αλλά μας έλειπαν στο τέλος. Προσπαθήσαμε όλοι για το καλύτερο από την αρχή ως το τέλος. Μας βοήθησαν και τα ίδια τα παιδιά. Από την πλευρά μου προσπάθησα, όπως όλοι. Είναι ομαδική δουλειά αυτό λέμε από την αρχή και αυτό ισχύει.

Διαβάζαμε όλο αυτό το διάστημα μας μετέφεραν και κάποια πράγματα, μας έλεγαν πως όλοι λένε πως είναι περήφανοι για εμάς, πως έχουμε καλή ομάδα. Θα περιμένουμε και τη συνέχεια εμείς όμως. Είμαστε 4οι στην Ευρώπη, δεν είναι και κάτι μικρό θα δούμε όμως τι θα γίνει και στο μέλλον. Θα δούμε τι θα κάνουμε…

Πιστεύω πως ήταν πιο πολύ το εκτός γηπέδου που έφερε το δέσιμό μας. Κάναμε πολύ παρέα μεταξύ μας γενικά, κανένας δεν έμεινε μόνος τους σε καμία περίπτωση. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας όσους μας βοήθησαν, γιατί είμαστε μισό καλοκαίρι με αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μας και ευχαριστούμε και αυτούς που μας στήριξαν από στην Ελλάδα, αλλά και όσους ταξίδεψαν εδώ και ήταν δίπλα μας, κοντά μας αυτές τις μέρες».