Στον πάντοτε κομψά και μπασκετικά διακοσμημένο χώρο του Trace N Chase της Θεσσαλονίκης -όπου είναι εδώ και μερικές ημέρες για σειρά φιλικών παιχνιδιών με Ρουμανία και Κροατία- βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/8) η Εθνική ομάδα των Παίδων, η οποία και ξεναγήθηκε από τον Αντώνη Μούμογλου στα άδυτα του καταστήματος πριν την αναχώρησή της σε μερικές ημέρες από σήμερα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της ηλικιακής της τάξης!

Η αποστολή της Ελλάδας «ταξίδεψε» από άκρη σ’ άκρη στο λαμπερό και γεμάτο συλλεκτικά αντικείμενα Trace N Chase, με τους νεαρούς αθλητές να μένουν φυσικά άκρως εντυπωσιασμένοι από τα όσα συνάντησαν εκεί. Ταυτόχρονα δε, δεν έφυγαν με… άδεια χέρια από εκεί, με το Trace N Chase να τους κάνει ένα ξεχωριστό δώρο συλλεκτικές κάρτες ΝΒΑ!

 

 

Αξίζει να αναφερθεί φυσικά το γεγονός πως κάθε μέλος της αποστολής -από τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο μέχρι και τους παίκτες- παρευρέθηκε στο Trace N Chase σήμερα μετά από την επικοινωνία που είχε προηγηθεί με τον team manager της Εθνικής Λάμπρο Τάκη.