Την Δευτέρα (12/4) αναμένεται να εκδοθεί από το Πρωτοδικείο η απόφαση επί των ασφαλιστικών μέτρων για τη μη συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΟΚ των Γιώργου Βασιλακοπουλου και Αριστείδη Γολέμη.

Ως εκ τούτου η ΕΟΚ θα συνεχίσει να έχει… δύο ΔΣ, ένα με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο κι ένα με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου. Απίστευτα πράγματα που δεν κολακεύουν καθόλου το μπάσκετ και την Ομοσπονδία.

Η πλευρά του υποψηφίου προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου, είχε καταθέσει την Τετάρτη (7/4) ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας τη μη συμμετοχή των κ.κ .Βασιλακοπουλου και Γολέμη στο προσωρινό Δ.Σ. Κι αυτό διότι κατά την άποψη τους δεν είχαν κανένα δικαίωμα να σταματήσουν τη ψηφοφορία για πρόεδρο του Δ.Σ. και να διακόψουν τη συνεδρίαση.

Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση έχει ενδιαφέρον. “Με έχει δυσκολέψει πολύ αυτή η υπόθεση” είπε σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστής κι αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Το αντίθετο μάλιστα. Η διαρκής μετάθεση έκδοσης της απόφασης δείχνει ότι όντως υπάρχει σοβαρό θέμα.

Οι ενδιαφερόμενες πλευρές ενημερώθηκαν από το Πρωτοδικείο ότι η απόφαση θα εκδοθεί την Δευτέρα (12/4). Και πλέον περιμένουν όλοι με ενδιαφέρον αλλά και αγωνία.
Την ίδια στιγμή οι ομάδες των εθνικών κατηγοριών που ελάχιστα ενδιαφέρονται για Πρωτοδικεία και μάχες εξουσίας αλλά για το τι θα κάνουν είναι σε απόγνωση.
Το μπάσκετ περνά μεγάλη δοκιμασία και πληγώνεται. Χάνει πολύτιμο χρόνο ενώ δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια.

Tags:
EOK