Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος είχε θέσει δυο αιτήματα για να υπάρξει οικονομική ενημέρωση από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Το πρώτο είχε… περάσει έτσι και έτσι το μέλος της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου «Δώσε Πάσα» είχε στείλει και δεύτερο αίτημα στο προσωρινό ΔΣ της Ομοσπονδίας σε μια προσπάθεια να βγουν στο φως τα οικονομικά στοιχεία της ταμειακής διαχείρισης. Φαίνεται ότι τελικά τα αιτήματά του δεν έπεσαν στο κενό.

Στα θέματα του ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη (27/4) θα είναι και το αίτημα για οικονομική ενημέρωση που είχε ζητήσει δυο φορές από τους διοικούντες το μέλος της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου «Δώσε Πάσα» ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος είχε θέσει το αίτημα για την οικονομική ενημέρωση και τα οικονομικά στοιχεία από την 1η Απριλίου. Επειδή δεν… κουνήθηκε φύλλο το μέλος της παράταξης «Δώσε Πάσα» του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου έθεσε και δεύτερο.

Και τελικά στα θέματα ημερήσιας διάταξης για το Δ.Σ της Μεγάλης Τρίτης (27/4) μπήκε κι αυτό της ταμειακής διαχείρισης της προσωρινής διοίκησης.

Όλο αυτό δείχνει την πίεση που ασκεί η πλευρά Λιόλιου για να βγουν όλα στο φως. Και δείχνει επίσης ότι η πολιτική που ασκεί η παράταξη του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ και τα μέλη της δεν προτιμάνε να μιλάνε με φωνές και κραυγές, αλλά προτιμούν να κάνουν ουσιώδεις κινήσεις.

Μέσα στα θέματα ημερησίας διάταξης για το συμβούλιο της Μεγάλης Τρίτης, εξάλλου, βρίσκονται δύο ακόμα ζητήματα που είχε αιτηθεί η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου. Τις προτάσεις είχαν κατεθέσει στο ΔΣ, οι κ.κ. Νίκος Νικολόπουλος και Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, που εκπροσωπούν στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ την παράταξη του κ.Λιόλιου.

Το ένα θέμα είναι η ενημέρωση τόσο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και το άλλο η ενημέρωση για τις Εθνικές ομάδες. Ο λόγος δηλαδή, για δυο ζητήματα πολύ σημαντικά που είχαν… αφεθεί στην άκρη τελευταία.

Ακόμα περιμένει…

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος περιμένει ακόμα απάντηση σε ένα πολύ σημαντικό και καυτό θέμα. Το μέλος του «Δώσε Πάσα» και εκπρόσωπος της παράταξης στο προσωρινό ΔΣ είχε ζητήσει να βγουν στο φως τα πρωτότυπα πρακτικά του Δ.Σ της ΕΟΚ την 5η και 6η Απριλίου. Για το θέμα αυτό όμως, ακόμα περιμένει απάντηση απλό την διοίκηση…