Τα απίστευτα κι όμως, «ΕΟΚκικά» που έγιναν στο σημερινό ΔΣ της Ομοσπονδίας δεν σταμάτησαν στον χαμό που έγινε και στην αποχώρηση του και συνεχίζονται. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και της πλευράς του από το «επεισοδιακό» ΔΣ. τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που είχαν μείνει στην τηλεδιάσκεψη, ψήφισαν και ανέδειξαν προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου.

Ο Φάνης Χριστοδούλου εξελέγη πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ από την την ψηφοφορία που έκαναν τα 10 μέλη που παρέμειναν στο ΔΣ μετά την αποχώρηση της πλευράς Βασιλακόπουλου.

Επίσης συγκροτήθηκε σε σώμα και το νέο ΔΣ της προσωρινής διοίκησης, που έχει ως στόχο φυσικά να οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές.

Το όλο θέμα θα περάσει αύριο στο Πρωτοδικείο, όπου θα κατατεθούν τα πρακτικά και θα δηλωθεί η νέα διοίκηση.

Όλα ξεκίνησαν φυσικά όταν η πλευρά Βασιλακόπουλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΔΣ που έγινε με τηλεδιάσκεψη μετά την πρόταση της πλευράς Φασούλα να γίνει προσωρινός πρόεδρος ο Φάνης Χριστούλου.

Εκεί έγινε ο κακός χαμός σε ένα ΔΣ που γενικά οι τόνοι ήταν υψηλοί.

Τελικά το ΔΣ συνεχίστηκε με τα μέλη που είχαν απομείνει και έβγαλε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, κάτι που η πλευρά Βασιλακόπουλου θεωρεί ότι δεν έγινε νομότυπα διότι δεν υπήρξε απαρτία (μετά την αποχώρησή της).

Η ΕΟΚ, εξάλλου, έχει ήδη στείλει έγγραφο πρόσκλησης στα μέλη για συνεδρίαση την Τρίτη (6/4) προκειμένου να επαναληφθεί η ψηφοφορία.

Το προσωρινό προεδρείο πάντως, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου

Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς

Ταμίας: Μπάμπης: Μαρκάκης

Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος