O Γιώργος Βασιλακόπουλος, πήρε το όπλο του και το έστρεψε και κατά της FIBA και κατά της Euroleague. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έστειλε επιστολή στην FIBA, στην οποία τα «χώνει» και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και στην Euroleague για το γνωστό φαινόμενο τα ματς των Προκριματικών να πέφτουν πάνω στα ματς της Euroleague και ανέφερει ότι δίνει «συγχαρητήρια για το μπάχαλο»!

Ο Βασιλακόπουλος είναι γνωστό ότι τελευταία δεν έχει και ιδανικές σχέσεις με την FIBA.

Από την άλλη, όμως μέχρι τώρα είχε ταχθεί στο πλευρό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην μετωπική σύγκρουσή της με την Euroleague που αρνείται πεισματικά να βρει «κενά» και να γίνονται εκεί τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων στα «παράθυρα» της FIBA.

Έτσι έχει δημιουργηθεί το φαινόμενο να γίνονται μαζί και τα ματς των Εθνικών Ομάδων και της Euroleague και του Eurocup.

Επίσης ξέρει καλά ότι στο συγκεκριμένο θέμα η FIBA δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς η Euroleague δεν αλλάζει στάση με τίποτα και επιμένει να αγνοεί τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων μέσα στη σεζόν.

Ο Βασιλακόπουλος τα έχει… πάρει πλέον και με τους δυο. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ το έδειξε αυτό, καθώς σε επιστολή που φέρεται να έστειλε στην FIBA ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Χθες έπαιζε ο Ολυμπιακός, σήμερα παίζει ο Παναθηναϊκός και ενδιάμεσα η Εθνική ομάδα. Αυτό είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Συγχαρητήρια για το μπάχαλο»!