Το πάλεψε. Σαν λιοντάρι. Δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Πάλευε σαν θεριό 18 μήνες απέναντι στην επάρατη νόσο. Τελικά, όμως, έχασε την μάχη. Η κακιά αρρώστια τον νίκησε και ο Βασίλης Βουτρζούμης έφυγε σε ηλικία 51 ετών.

ΚΑΕ Αρης: «Για πάντα μέσα στις καρδιές μας»

Η ΚΑΕ Αρης «αποχαιρέτισε» το δικό της παιδί, τον Βασίλη Βουρτζούμη με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, βύθισε σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Για περίπου δυο χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως δεν άντεξε και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσφορά του και την αγάπη του για τον Άρη. Βασίλη Βουρτζούμη θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας».

Ο Α.Σ. Αρης ανέφερε: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Βουρτζούμη για τον άδικο χαμό του βυθίζοντας στο πένθος την αρειανή οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ολοι έστειλαν συλλυπητήρια

Η είδηση της απώλειας του Βασίλη Βουρτζούμη συγκλόνισε όλο τον μπασκετικό κόσμο που έσπευσε να του πει το δικό του «αντίο»

Ο «αιώνιος» αντίπαλος του Αρη, ο ΠΑΟΚ ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «H ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός εξαίρετου ανθρώπου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην ομάδα μπάσκετ του Άρη για την μεγάλη τους απώλεια».

Ακόμα και οι “αιώνιοι αντίπαλοι” της Αθήνας του έστειλαν το δικό τους «αντίο». Ο Παναθηναϊκός ανέφερε:  «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άρη για την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη».

Ο Ολυμπιακός τόνιζε: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Βουρτζούμη και του Άρη για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του».