Γράφει ο Fidel
28/01/2012 (12:34)

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΑΕΚ*            61-84
Πανελευσινιακός        77-80
ΑΕΚ ΆΡΓΟΥΣ        85-64
Ίκαροι Σερρών        77-73
ΛΑΥΡΙΟ        67-75
Ερμής Περάματος    97-92

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ        75-76
ΟΦΗ            65-61
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ    53-54
ΑΕΚ            64-52
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ        80-55
Λαύριο            76-66

Ο Ερμής Λαγκαδά είναι έμπειρη ομάδα με πολύ σκληρή έδρα που δεν περνά σχεδόν κανείς και στηρίζεται στην άμυνα και τον Ηλιάδη στην επίθεση. Γενικά είναι σε καλή κατάσταση. Βέβαια επιθετικά έχει προβλήματα καθώς οι ομάδες πήραν χαμπάρι το στιλ του και δίνουν πολλές βοήθειες στο μαρκάρισμα του πρώτου του σκόρερ Ηλιάδη και κολλάει επιθετικά. Γενικά όμως έχει πρόβλημα στην επίθεση και δεν αρκεί η καλή του άμυνα. Αλλά έχει μια καλή πορεία σχετικά και δυνατή έδρα που κανείς δεν περνά σχεδόν και έχει κερδίσει και πολλούς πρωτοπόρους. Και έτσι πάει για την παραμονή.  Με τον Ηλιάδη να είναι το βαρόμετρο στην επίθεση νίκησε και το Πέραμα δύσκολα βέβαια.

**Η νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας είναι δυνατή στην έδρα της  αλλά εκτός έχει αδυναμίες μεγάλες. Παρόλα αυτά χτυπάει όλα τα ματς και παίζει και καλή άμυνα κατεβάζοντας τα σκορ με την ζώνη. Αλλά συνήθως εκτός χάνει λόγω απειρίας. Ομάδα που στηρίζεται στην χημεία της και το πάθος και την άμυνά της. Προσέχουμε όμως ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Την περασμένη εβδομάδα  έκανε μεγάλη νίκη με το Λαύριο έχοντας τρομερό ξεκίνημα με 27-7 και κάνοντας περίπατο απέναντι σε μια ομάδα με στόχο την άνοδο. Αλλά έχει προβλήματα σήμερα και είναι αμφίβολοι Λυμπάρης και Πέττας με τον δεύτερο να είναι και πρώτος σκόρερ.

**Η έδρα μετρά εδώ. Κούραση, απειρία και απουσίες πιθανές με την αδυναμία εκτός της Δόξας, παίζουν τον ρόλο τους. Συνεπώς πάμε Ερμή νίκη στο 1,40 περίπου και μας φτάνει.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ  – ΛΑΥΡΙΟ

ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ        79-86
Παγκράτι            82-81
ΟΦΗ*                77-80
Πιερικός Αρχέλαος        73-61
ΑΕΚ*                64-74
ΑΕΚ Άργους            97-69

ΛΑΥΡΙΟ
ΟΦΗ*            77-84
Πιερικός Αρχέλαος    77-67
ΑΕΚ*            81-97
ΑΕΚ Άργους        92-66
Ερμής Λαγκαδά        75-67
ΔΟΞΑ Λ        66-76

Ο Αμύντας Δάφνης προσπαθεί να μείνει με άνεση στην κατηγορία και είναι ομάδα έμπειρη με καλή έδρα αλλά  έχει χάσει πολλά παιχνίδια στο τέλος και δίνει την μάχη αν και ξεκίνησε με άλλα όνειρα. Γενικά είναι μακριά από τους στόχους που είχε θέσει αλλά δείχνει βελτιωμένος. Καθώς πλέον επικεντρώνεται στην παραμονή και  δίνει την μάχη της. Πάντως είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση αλλά υπάρχει ηρεμία πλέον. Δυνατή έδρα γενικά. Πάντως με την χωρίς νίκη ΑΕΚ Άργους η ευρεία διαφορά δεν αποτελεί κριτήριο.

**  Το Λαύριο είναι από τα αουτσάιντερ της ανόδου καθώς είναι ομάδα με καλούς παίκτες και έμπειρους. Ομάδα που είναι στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν άνοδο και κάνουν καλή πορεία αλλά και φέτος κάτι λείπει για το άλμα. Και γενικά δεν έχει διάρκεια και είναι κάπως σοφτ σε πολλά παιχνίδια ειδικά στην άμυνα. Ομάδα που σκοράρει πολύ εντός αλλά χωρίς άμυνα δεν παίρνεις την άνοδο. Εκτός κολλάει και στην επίθεση. Συνεπώς παρουσιάζει διακυμάνσεις και έχει πάθει ζημιές. Δίκαια έχασε με κάκιστη εμφάνιση στην Λευκάδα που δεν μπήκε καν στο γήπεδο (27-7 στο 10′)! Αλλά δεν μπορεί να παίξει πάλι τόσο άσχημα.

**Ντέρμπι. Η φόρμα και η έδρα δείχνουν Αμύντα αλλά θα έχουμε ματς θρίλερ. Όλα πιθανά, πιο πιθανό το +3 του Λαυρίου αλλά όχι δυνατά.

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ    85-95
Πανερυθραϊκός        78-53
ΠΑΓΚΡΑΤΙ        73-74 (παρ)
ΟΦΗ            64-53
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ    84-69
ΑΕΚ            84-80

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ    62-76
ΑΕΚ            66-74
Ερμής Λαγκαδά        64-85
ΛΑΥΡΙΟ        66-92
Δόξα Λ            55-80
ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ    69-97

Η Ν. Κηφισιά είναι νεοφώτιστη αλλά με καλή πορεία και εξαιρετική εικόνα και σε μεγάλη φόρμα. Και με καλές νίκες  ειδικά στην έδρα της μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη νικήσει ομάδες τίτλου όπως η ΑΕΚ, οι  Σέρρες και η Πάτρα. Απλά εκτός έχει αδυναμίες σαν νέα ομάδα στην κατηγορία και δεν μπορεί να δει παραπάνω από άνετη παραμονή.  Εντός παίζει δυνατά στην άμυνα και κατεβάζει τα σκορ. Έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ με την ΑΕΚ έχοντας και διαφορές 15π και δεν κινδύνεψε σοβαρά και στο τέλος. Ενθουσιασμός στην ομάδα. 

**Η ΑΕΚ Άργους τελευταία στιγμή έφτιαξε ρόστερ και είναι χωρίς νίκη και υπό κατάρρευση αν και όσοι έχουν μείνει στην ομάδα το παλεύουν και με το παραπάνω. Γενικά παλεύει παρά τα προβλήματά της για το γόητρο και να πέσει με το κεφάλι ψηλά αφού δεν έχει νίκη καν! Έτσι γνώρισε μια ακόμα συντριβή στην Αθήνα από τον Αμύντα.

**Όσο θέλει η Ν. Κηφισιά την διαφορά και δεν μπλέκουμε. Λογικά πάντως 20-25π χαλαρά.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΕΚ

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ    70-64
Ερμής Περάματος    92-73
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ    67-70
Παγκράτι        82-63
ΟΦΗ*            62-64
Πιερικός Αρχέλαος    87-82

ΑΕΚ
Ερμής Λαγκαδά        84-61
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ            74-66
Λαύριο                97-81
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ        52-64
Αμύντας Δάφνης            74-64
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ            80-84

Ο Αρκαδικός είναι ομάδα που κάθε χρόνο κρυφοκοιτάζει την άνοδο αλλά και πάλι φέτος έμεινε πλέον πίσω. Καθώς παραμένει η πιο άτυχη ίσως ομάδα της κατηγορίας έχοντας χάσει πάρα πολλά παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό. Γενικά ομάδα έμπειρη και σοβαρή και υγιής και μαζεύει και κόσμο. Προσέχουμε ότι δεν μπορεί να καθαρίσει εύκολα τα παιχνίδια και το πληρώνει και εντός ακόμα αν και στα τελευταία δεν είχε πρόβλημα σοβαρό. Συναγερμός λόγω του ονόματος της ΑΕΚ! Νίκησε σχετικά δύσκολα τον Πιερικό/Αρχέλαο καθώς πήρε μια διαφορά καλή 15π στο 32′ με 66-51 μετά το 32-22, αλλά αγχώθηκε κάπως στο τέλος (76-72).

**Η ΑΕΚ φάνηκε επηρεασμένη από την διακοπή και τους τραυματισμούς και χάνοντας το ρυθμό της και το σερί της που σταμάτησε στις 8 νίκες, άρχισαν πάλι οι ήττες  αρχικά στην Λευκάδα με την χειρότερή της εμφάνιση και την περασμένη εβδομάδα στην Κηφισιά που έχανε και με 15π και δεν απείλησε ουσιαστικά. Έτσι ο Λιόγας με 9/11(!) κούνησε μαντήλι (μάλλον επειδή είχε και άλλες διαμάχες παλαιότερα στην διακοπή για τα οικονομικά) και αποχαιρέτησε! Συνεπώς 3ος προπονητής στην ΑΕΚ φέτος και αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο είναι ο παντελώς άπειρος Δημήτρης Παπανικολάου που ήταν και παίκτης της ομάδας παλαιότερα και ο οποίος πέρσι έφυγε από την ενεργό δράση! Είναι αν  και λέγεται ότι θα γίνει καλός προπονητής, άξιο απορίας πως η ΑΕΚ τον εμπιστεύεται στα βαθιά βαθιά…Η ΑΕΚ ποντάρει πάντως στο ..όνομα και την πανίσχυρη έδρα με τον κόσμο 6ο παίκτη για να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.

**Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Ντέρμπι κανονικά αλλά ίσως η έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα αφού ο Παπανικολάου είναι παντελώς άπειρος. Αλλά όχι για 1,50 , οπότε Νο Bet.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ    68-70
Ίκαροι Σερρών        85-57
ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ    70-78
Πανερυθραϊκός        70-54
ΠΑΓΚΡΑΤΙ        69-60
ΟΦΗ            100-94 (παρ)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΑΕΚ Άργους        76-62
ΛΑΥΡΙΟ        67-77
Δόξα Λ            54-53
ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ    61-73
Νέα Κηφισιά        69-84
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ        82-87

Ο Απόλλων Πατρών στηρίζεται στην τρομερή χημεία και άμυνα για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια καθώς έχει 9 πατρινόπουλα! Ο Πέτροβιτς που αποκτήθηκε πρόσφατα κάνει ήδη την διαφορά.  Πάντως έκανε μια μεγάλη “κοιλιά” μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα με μαζεμένες ήττες εκτός έδρας έστω και δύσκολα. Αλλά συνέρχεται πάλι. Ομάδα με στόχο την άνοδο και με πολύ δυνατή έδρα όμως και άμυνα και καλό κλίμα. Και επίσης με πολύ κόσμο αφού μαζεύει σχεδόν 2.000 σε κάθε παιχνίδι. Στην επίθεση παίζει πάντως πολύ με το τρίποντο αλλά προσέχουμε τα νεκρά διαστήματα καθώς κολλάει στην επίθεση πολλές φορές και γι αυτό έχει κολλητές ήττες εκτός αφού δεν έφτασε στους 70π  και έχασε αν και ήταν στον πόντο συνέχεια. Με τον ΟΦΗ που πήρε μια δραματική νίκη και γλίτωσε το σοκ στην παράταση αφού δεν έπαιξε καλή άμυνα και έχασε τις διαφορές των 6-8π και το παιχνίδι έγινε θρίλερ (81-83 στο 39′). Πάντως έχει πολύ καλή ψυχολογία αφού έχασε παιχνίδια η ΑΕΚ και βρέθηκε στις θέσεις ανόδου. Χαμηλά όμως οι τόνοι από τον Βετούλα.

**Ο Πιερικός/Αρχέλαος έχει βελτιωθεί με τον Γαλάνη (μετά την αλλαγή) στον πάγκο και κάνει μια σοβαρή προσπάθεια με στόχο φυσικά την παραμονή. Στηρίζεται στην άμυνα και στα τρίποντα αλλά έχει πρόβλημα στην επίθεση μεγάλο. Άλλαξε με την αλλαγή προπονητή εικόνα και φιλοσοφία και πάει όπως πέρσι και έχει πλέον κατεβάσει και τον μ.ο στην άμυνα στους 70π. Δυνατή έδρα, αλλά πρόβλημα στο σκορ. Και αδυναμίες εκτός έδρας φυσικά. Πάλεψε στην Τρίπολη και μείωσε από 13π στους 4 στο 38′ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη.

***Ο Απόλλωνας με την έδρα και την ψυχολογία κερδίζει και εύκολα μια ομάδα που πάντως αν την υποτιμήσεις μπορεί να πάθεις ζημιά. Με 1,05 και 15π πάντως δεν ασχολούμαστε απλά…

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Απόλλων Π        70-68
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    80-77
ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ    76-64
Ερμής Περάματος    85-88
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ    69-59
Παγκράτι        102-69

ΟΦΗ
Λαύριο                84-77
ΔΟΞΑ Λ            61-65
Αμύντας Δάφνης            80-77
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ            53-64
Αρκαδικός            64-62
ΑΠΟΛΛΩΝ Π            94-100 (παρ)

Σε τρομερή φόρμα γενικά φέτος η Ελευσίνα που έχει πιάσει κορυφή και κερδίζει και εκτός πλέον. Ομάδα με καλό ρόστερ και δουλεμένη και έμπειρη πλέον, έχει ήδη κάνει 5 διπλά. Και έχει πάντα δυνατή έδρα με πολύ κόσμο και sold out. Γενικά ο Πανελευσινιακός  είναι ομάδα κορυφής λοιπόν και μάλιστα ξέρει να γυρίζει και παιχνίδια και να κερδίζει και εκτός που είναι το κλειδί για άνοδο πάντα. Γενικά είναι μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή και μαχητική και με έμπειρους παίκτες και έτσι έφτασε στην κορυφή σε μια σεζόν που ξεκίνησε σαν γερό αουτσάιντερ για την άνοδο και δείχνει ικανός να πετύχει. Πάντως θέλει προσοχή όταν είναι φαβορί καθώς είχε πάθει την ζημιά εντός από τον Ερμή. Γενικά δεν είχε πρόβλημα με το προβληματικό τελευταία Παγκράτι αν και το σκορ ήταν 65-55 στο 30′ και κατέρρευσε μετά η αθηναϊκή ομάδα.

**Ο ΟΦΗ αν και νεοφώτιστη ομάδα έχει  καλό ρόστερ και φιλοδοξίες ακόμα και για άνοδο και γι αυτό άλλαξε και προπονητή. Και έχει έμπειρους παίκτες. Βελτιωμένος στην άμυνα, αλλά θέλει μεγαλύτερη διάρκεια. Δυνατή έδρα καθώς μαζεύει πολύ κόσμο. Ήταν “νοσοκομείο”  καθώς είχε πολλές απουσίες αλλά πλέον μετρά επιστροφές. Ομάδα που αρέσκεται φέτος στα θρίλερ μέσα έξω και κάνει ζημιές εκτός. Με τον Απόλλωνα στην Πάτρα το γύρισε από -8 και προηγήθηκε με 83-81 στο 39′, αλλά έχασε στην παράταση αφού εκκενώθηκε (!) το γήπεδο και φωνάζοντας και για την διαιτησία. Θέλει μια καλή νίκη.

**Πονηρό ματς, προβάδισμα ο Πανελευσινιακός αλλά το ματς θα είναι ντέρμπι ίσως και έτσι δεν ακουμπάμε το πενιχρό 1,10 της  έδρας και πάμε με το +8, +9 του ΟΦΗ.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Αρκαδικός            64-70
ΑΠΟΛΛΩΝ Π            57-85
Πανελευσινιακός            64-76
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ        73-77
ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ        68-62
Πανερυθραϊκός            82-61

ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Δόξα Λευκάδας        76-75
ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ    81-82
Νέα Κηφισιά        74-73 (παρ)
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ        63-82
Απόλλων Π        60-69
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ    69-102

Οι Ικαροι Σερρών έχουν μια σοβαρή, σκληρή και δουλεμένη ομάδα με έμφαση στην άμυνα, αλλά και πρόβλημα στο σκοράρισμα .Δείχνουν να ξεπερνούν την κρίση καθώς μετά το τρομερό τους ξεκίνημα που ακολούθησε μια απίστευτη “κοιλιά” με 5 συνεχόμενες ήττες! Τελικά η ομάδα δεν έκανε αλλαγές και βρίσκει πάλι το καλό της πρόσωπο κρυφοκοιτάζοντας προς την άνοδο. Δυνατή έδρα και άμυνα. Πρόβλημα πάντως στην επίθεση. Έτσι έκανε περίπατο με καλή εμφάνιση με τον Πανερυθραϊκό.

**Το Παγκράτι ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά απογοητεύει. Καθώς συνεχίζονται  τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και η ομάδα δεν είναι καλά και στόχος πλέον είναι απλά η παραμονή και η ύπαρξή της! Όπως είπαμε όμως πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και ίσως έχουμε και νέες αποχωρήσεις μετά από αυτή του έμπειρου Κώστα Σορώτου μετά την συντριβή στην Ελευσίνα. Στην θέση του ο έμπειρος Λιόγας που είχε 9/11 με την ΑΕΚ αλλά έφυγε την περασμένη εβδομάδα!

**Εύκολα οι Ίκαροι αλλά με 15 και 17π δεν μπλέκουμε.

ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Νέα Κηφισιά        95-85
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ        73-92
Απόλλων Π        78-70
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ    88-85
Ίκαροι Σερρών        62-68
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    92-97

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
Αμύντας Δάφνης        86-79
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ        53-78
Αρκαδικός        70-67
ΑΠΟΛΛΩΝ Π        54-70
Πανελευσινιακός        59-69
ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΡΩΝ     61-82

**Ο Ερμής Περάματος είναι από τις πιο θεαματικές ομάδες στη κατηγορία με την τρομερή του επίθεση και τον πραγματικό καταιγισμό από τρίποντα. Και γενικά είναι πονηρή ομάδα με την τρομερή του επίθεση και την μέρα του. Καθώς έχει καλή έδρα και παίζει ραν εντ γκαν με τους Μίχαλο και Κορωνίδη να “πυροβολάνε” από την περιφέρεια. Αλλά και εκτός στην μέρα του κάνει μεγάλες ζημιές όπως το μεγάλο διπλό στην Ελευσίνα στο άντρο της πρωτοπόρου. Αν όμως οι σκόρερ του εγκλωβιστούν δεν έχει λύσεις. Και γι αυτό είναι ασταθής και δεν μπορεί να δει παραπάνω από την παραμονή. Ομάδα ρυθμού. Και ομάδα των εκπλήξεων μέσα έξω. Έχασε δίκαια αλλά δύσκολα στον Λαγκαδά.

**Ο Πανερυθραϊκός είναι ομάδα με στόχο την παραμονή και καλή σχετικά εικόνα γενικά μέχρι τώρα με την εμπειρία και άμυνά του. Πάντως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ και η έδρα του δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Φέτος παίζει πολύ καλή άμυνα και έχει αποκτήσει εμπειρία. Όμως κλασικά και φέτος έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση και πάλι. Αδυναμίες πάλι εκτός. Σκοράρει μόλις 62π μ.ο από τον Δεκέμβρη και μετά! Έχασε εύκολα στις Σέρρες και γενικά έχει κάνει κοιλιά.

**Πονηρό ματς. Ο Ερμής στην μέρα του κερδίζει και με 20π αν τρέξει , αλλά αν η Ερυθραία πάει το ματς στον αργό ρυθμό της και αγχώσει τους γηπεδούχους θα δούμε και θριλεράκι… Καμία αξία στο 1,15, προς διπλό με 9-10π στην Ερυθραία.

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
Νίκες:
Ερμής Λαγκαδά
Χάντικαπ: Λαύριο +3 , ΟΦΗ +9
Άντερ όβερ:   

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Νίκες:
Ερμής Λαγκαδά  (Α)
Χάντικαπ: ΟΦΗ +9 (Α)
Άντερ όβερ:

***(ορολογία αξίας bet  π.χ Α  100 ευρώ, Β 50 ευρώ-τα άντερ λόγω βολών πάντα live ή Β εξ αυτού)***