Η ΟΣΕΚΑ θα δώσει το παρών στο τουρνουά προς τιμήν του Γιώργου Κολοκυθά με τρεις ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο που θα είναι στους αγώνες, που θα γίνουν στην All Star Arena του ΟΑΚΑ (18 και 25 Οκτωβρίου, αλλά και στην 1η Νοεμβρίου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ:

«Πιστοί στο δόγμα να βρισκόμαστε παντού (όπου μας καλούν), για να προβάλουμε το άθλημά μας, δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από το Basket Ground. Ένα τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά, ενός εκ των μεγαλύτερων παικτών στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, ενός εκ των κορυφαίων μπασκετάνθρωπων, που αφιέρωσε τη ζωή του για το άθλημα που αγαπούσε.

Με συμμετοχή τριών ομάδων (ΠΑΣΚΑ, Άτλας, Μαρούσι) η ΟΣΕΚΑ θα δηλώσει «παρών» τις τρεις επόμενες Πέμπτες. Στις 18 και 25 Οκτωβρίου, αλλά και στην 1η Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, θα υπάρχει κάθε βράδυ (στις 21:00) η δική μας… πινελιά, η δική μας προσπάθεια για να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Χρύσανδρο Κολοκυθά, γιο του αείμνηστου Γιώργου, για τον σεβασμό με τον οποίο μας προσέγγισε και να του πούμε δημόσια ότι θα είμαστε δίπλα του στην προσπάθεια που κάνει…

Όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα μεταδοθούν σε live streaming από την επίσημη σελίδα της ΟΣΕΚΑ στο Facebook.

Οι επίσημοι λογαριασμοί του τουρνουά στα social media:

Facebook Basketground: https://www.facebook.com/BasketgroundOfficial/

Instagram Basketground: https://www.instagram.com/basketground_official/»

 

Tags:
ΟΣΕΚΑ