Στο Πρωτοδικείο θα συνεχιστεί αύριο (6/4) η μετωπική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει στην ΕΟΚ με φόντο τις εκλογές της Ομοσπονδίας.  Η παράταξη «Δώσε Πάσα» του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο, ζητώντας την αντικατάσταση των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη από την προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Η παράταξη του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα, ο οποίος διεκδικεί στις εκλογές τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚκατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο με αίτημα προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση των μελών της προσωρινής διοίκησης, τους Γιώργο Βασιλακόπουλο (πρόεδρο μετά το σημερινό ΔΣ που έκανε η πλευρά του ) και Αριστείδη Γολέμη (Β’ Αντιπρόεδρο), επειδή διέκοψαν τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση και αποχώρησαν.

Το αίτημα της πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου αναμένεται να συζητηθεί αύριοΤετάρτη 7/4, στις 13:00.

Αν το Πρωτοδικείο δικαιώσει την παράταξη «Δώσε Πάσα» τότε θα πρέπει προφανώς να ξαναγίνει ΔΣ για την ανάδειξη προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας. Ήδη έχουν γίνει δυο και ήδη η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Άγγελου Παπανικολάου από την μια και από την άλλη οι πλευρές των δυο άλλων υποψηφίων για την προεδρία, Βαγγέλη Λιόλου και Παναγιώτη Φασούλα έχουν μπει στα χαρακώματα για τα καλά και ο πόλεμος στην ΕΟΚ μαίνεται.

Όλα ξεκίνησαν χθες μετά το πρώτο ΔΣ, στο οποίο η πλευρά Βασιλακόπουλου αποχώρησε.

Τα μέλη που έμειναν συνέχισαν το ΔΣ και ανέδειξαν προσωρινό πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Η πλευρά του Αγγέλου Παπανικολάου και του Γιώργου Βασιλακόπουλου κατήγγειλαν ότι το ΔΣ αυτό δεν είχε απαρτία και έτσι συγκάλεσαν νέο ΔΣ για σήμερα το μεσημέρι, το οποίο έγινε και ανέδειξε πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.