Όλοι οι Έλληνες φούσκωσαν από υπερηφάνεια. Χάρηκαν όσο τίποτα. Και όχι άδικα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής. Είναι ο απόλυτος διαφημιστής της Ελλάδας. Είναι ο παίκτης που κάνει γνωστή τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Έτσι η ανάδειξή του σε MVP του ΝΒΑ για δεύτερη σερί σεζόν μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε από χαρά και να είμαστε υπερήφανοι.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς.

Το λένε όλοι, όπως ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα και υποψήφιος (για πρόεδρος) στις εκλογές της ΕΟΚ. Ο Ευάγγελος Λιόλιος έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή την ανάδειξη του Έλληνα παίκτη των Bucks σε MVP του ΝΒΑ για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο Ευάγγελος Λιόλιος έστειλε τα  συγχαρητήριά του στον «Greek Freak» και τον ευχαρίστησε, που διαφημίζει παγκοσμίως το ελληνικό μπάσκετ. Επίσης τόνισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τιμά μόνο τον εαυτό του, την οικογένειά μου, αλλά και όλους τους Ελληνες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ευάγγελου Λιόλιου στο twitter:

«Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, στον @Giannis_an34  που διαφημίζει παγκοσμίως το Ελληνικό μπάσκετ.

Γιάννη, δεν τιμάς μόνο τον εαυτό σου και την οικογένεια σου, αλλά όλους τους Έλληνες!

Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!

Βαγγέλης Λιόλιος»