Ο υποψήφιος (για την προεδρία) στις εκλογές της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος συνεχίζει τις επαφές με τις Ενώσεις και τα στελέχη τους, αλλά και γενικά με ανθρώπους του μπάσκετ. Ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα που θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, καθώς θέλει να υπηρετήσει το μπάσκετ και από το ανώτατο μετερίζι της Ομοσπονδίας είχε συνάντηση στην Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Σάββα Λόρτο.

Οι δυο άνδρες τα είπαν σε εγκάρδιο κλίμα για περισσότερο από μια ώρα. Η συζήτηση περιστράφηκε φυσικά γύρω από το μπάσκετ, τα προβλήματά του, αλλά και θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Η κουβέντα πήγε φυσικά και στις εκλογές της ΕΟΚ και ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέλυσε εκεί στον Σάββα Λόρτο το όραμα που έχει για το άθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης του Βαγγέλου Λιόλιου dwsepasa.gr:

«Την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά τα τεκταινόμενα του ελληνικού μπάσκετ είχαν σήμερα οι κύριοι Σάββας Λόρτος και Βαγγέλης Λιόλιος, στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, με τη θεματολογία να περιλαμβάνει ζητήματα που αφορούν το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και διάφορα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και οι επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας, με τον κύριο Λιόλιο, που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, να αναλύει τις σκέψεις του για το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Η συνάντηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, διήρκεσε περισσότερο από μια ώρα, με τους δύο συμμετέχοντες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ποιότητά της, καθώς και για τη σύγκλιση απόψεων σε πολλά εκ των θεμάτων που συζητήθηκαν».