Ο Βαγγέλης Λιόλιος συνεχίζει τις επαφές με την Ενώσεις, τις ηγεσίες τους και φυσικά με τους ανθρώπους του μπάσκετ σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Ο υποψήφιος (για την προεδρία) στις εκλογές της ΕΟΚ και διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα, επισκέφθηκε την Πιερία, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνη Παπαγιαννούλη.

Οι δυο άνδρες μίλησαν για τα προβλήματα της Ενωσης, αλλά και το τοπίο που υπάρχει στο μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέλυσε τις προτάσεις και το όραμα που έχει για το άθλημα, ενώ φυσικά έγινε εκτενής αναφορά και στις εκλογές της Ομοσπονδίας, οι οποίες θα καθορίσουν το αύριο όχι μόνο της ΕΟΚ, αλλά και της ανάπτυξης του μπάσκετ στη χώρας μας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου στην ιστοσελίδα της dwsepasa.gr:

«Την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ κύριο Παπαγιαννούλη είχε σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, κύριος Βαγγέλης Λιόλιος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν το μπάσκετ, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκαν και στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας

Η συνάντηση, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των θέσεων και του οράματος του κυρίου Λιόλιου για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα».