Το “πράσινο φως” για την επανέναρξη των Ακαδημιών δόθηκε και πλέον ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, αλλά και οι υποδομές μετρούν αντίστροφα για να βρεθούν και πάλι στο παρκέ, σίγουρα πιο σταδιακά και μεθοδευμένα λόγω της κατάστασης που ακόμα επικραττεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Με βάση την επανεκκίνηση των Ακαδημιών, ο άλλοτε μπασκετμπολίστας Νίκος Μπουντούρης πήρε θέση δημόσια για την ασάφεια που επικρατεί στην ΚΥΑ και την ΓΓΑ για το θέμα αυτό. Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Μπουντούρης πρότεινε σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ να βρουν μια λύση στο θέμα πως παιδιά που δεν αγωνίζονται σε Α’ κατηγορία στα πρωταθλήματα αυτά, θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης και πάλι.

Δείτε τι δήλωσε δημόσια μέσω των social media του ο παλαίμαχος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Νίκος Μπουντούρης για το θέμα της επανέναρξης των Ακαδημιών και των εξαιρέσεων που υπάρχουν:

«Υπάρχει μια ασάφεια στην ΚΥΑ της ΓΓΑ για τις Ακαδημίες. Όλα τα παιδιά στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να κάνουν προπόνηση εκτός από 300 παιδιά και λίγα λέω στην Αττική της Β’και Γ’ κατηγορίας παιδικού και εφηβικού. Νομίζω ότι είναι μεγάλη αδικία και η ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ θα πρέπει να το ζητήσουν ώστε να διορθωθεί».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: