Η «καραντίνα» πάγωσε κάθε δραστηριότητα στο μπάσκετ και φυσικά και στις Ακαδημίες. Τα μέτρα όμως, κατά του κορονοϊού χαλάρωσαν πια και έτσι η «καραντίνα» είναι πια παρελθόν και ο Ακαδημίες ανοίγουν και πάλι τις πύλες τους για τους αθλητές τους.

Η «Ντούγιας Basketball Academy», του παλαίμαχου παίκτη Νίκου Ντούγια (έκανε μια σημαντική καριέρα, έπαιξε στο NCAA με το Empire State College, N.Y., ενώ ανάμεσα στα άλλα ήταν ο πρώτος παίκτης που έπαιξε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε στην Goztepe) ανακοίνωσε ότι οι προπονήσεις αρχίζουν ξανά από την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Από Δευτέρα 1 Ιουνίου επιστρέφουμε στις προπονήσεις!

Μετά και την επίσημη άρση των περιορισμών για τις προπονήσεις, από την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου ξεκινάμε και πάλι τις προπονήσεις, τηρώντας πάντα τα μέτρα υγιεινής, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καταρτισθεί.

Οι προπονήσεις θα γίνονται για παιδιά ηλικίας από 13 ετών και άνω, σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν και τα τμήματα με παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις θα γίνονται στην αρχή σε ανοικτούς χώρους (καιρού επιτρέποντος βέβαια) και θα δοθεί έμφαση στη φυσική κατάσταση, ώστε όλοι οι αθλητές να επανέλθουν σταδιακά και σωστά στα προ καραντίνας επίπεδα.

Υπομονή τέλος λοιπόν, καθώς απο την προσεχή Δευτέρα ξεκινάμε στις ημέρες, τις ώρες που είχαν καθοριστεί για κάθε γκρουπ πριν απο τη διακοπή.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο τηλ: 6942560114»