Αν η μισή καρδιά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην μαγειρική βρίσκεται, η άλλη μισή βρίσκεται σίγουρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» είναι το πάθος του, η άλλη τρελή αγάπη του πέρα από την μαγειρική. Ο κριτής του «Master chef» το έχει πει πολλές φορές δημόσια ότι είναι… άρρωστος Πανιώνιος. Και σε μια φωτογραφία και ένα βίντεο που αλιεύσαμε φαίνεται καθαρά αυτό.

Το 1998 στις 29 Απριλίου μετά από την τεράστια επιτυχία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου να κερδίσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό με 1-0 και σηκώσει την κούπα, ο Κουτσόπουλος… έδωσε τα ρέστα του.

Δεν ήταν βέβαια, μόνο αυτός που πανηγύρισε έξαλλα εκείνο το βράδυ μετά την άφιξη των Κυπελλούχων στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης με το πούλμαν και την κούπα.

Εξαλλα πανηγύρισε και ένας άλλος βαμμένος «Πανιώνιος» και παλαίμαχο τότε μέλος της μπασκετικής ομάδας των «κυανέρυθρων» ο Γιώργος Γάσπαρης, που άνοιγε σαμπάνιες.

Ο Κουτσόπουλος πάντως, έδωσε ρεσιτάλ. Ανέβηκε πάνω στο πούλμαν (στη φωτό με την κόκκινη φανέλα) της ομάδας και το γλέντησε με την ψυχή του.

Λίγο πιο πέρα πάνω από ένα από τα ιστορικά σημεία της πλατείας, το γνωστό καφεζαχαροπλαστείο «Γιώργος» ο Γιώργος Γάσπαρης σε ένα μπαλκόνι άνοιγε σαμπάνιες όπως φαίνεται στο 3΄47΄΄ του πρώτου βίντεο.

Το ιστορικό φύλλο αγώνα

Γήπεδο: Στάδιο Καραϊσκάκης

Σκόρερ: Ναλιτζής (53’)

Διαιτητής: Γιώργος Μποροβήλος

Εισιτήρια: 21.436

Πανιώνιος (Χρήστος Εμβολιάδης): Στρακόσια, Μπουγάς, Ιωαννίδης, Κατσαμπής (78’ Καρασαββίδης), Βόκολος, Μάντζιος, Μένταν (66’ Κάφαλης), Καμίτσης, Ναλιτζής (73’ Βάσμπεργκ), Σαπουντζής, Φύσσας

Παναθηναϊκός (Βασίλης Δανιήλ): Βάντσικ, Αποστολάκης (65’ Σιμπνιέφσκι), Νικολαΐδης, Γκούμας, Γ. Σ Γεωργιάδης, Κολιτσιδάκης, Γ.Χ Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Βαζέχα, Μίκλαντ (48’ Μπασινάς), Αλεξούδης

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

Ο ΕΞΑΛΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΣΠΑΡΗ

 

 

O TEΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ 1998