Ο ΑΟ Μυκόνου συνεχίζει τις επικές, ευρηματικές  και ξεχωριστές χιουμοριστικές αναρτήσεις στα social media. Αυτή τη φορά η ομάδα φορά ανακοίνωσε την απόκτηση του Luka Doncic και είχε και φωτό του με τη φανέλα της ομάδας, ενώ ο Malcolm Delaney ζήλεψε, αυτοπροτάθηκε και είπε πως έρχεται το επόμενο καλοκαίρι αν του βρουν σπίτι στη θάλασσα!

Όλα ξεκίνησαν σήμερα (8/10) από το post που έκαναν οι «νησιώτες» για τον Σλοβένο σταρ του ΝΒΑ. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη των Dallas Mavericks. Είχε… και πειστήρια μάλιστα, καθώς ανέβασε μια φωτό του Σλοβένου με φανέλα του ΑΟ Μυκόνου.

Στο σχετικό ποστ οι Μυκονιάτες ανέφεραν ότι αφού τους απέρριψαν οι Κώστας Σλούκας και Malcolm Delaney, η ομάδα κατάφερε να βρει γκαρντ και αυτός είναι ο Doncic.

Αναλυτικά το ποστ ανέφερε:

«Καλά, μετά τις απορρίψεις από @foe23 (η διεύθυνση του Malcom Delaney στα social media) and @kos_slou (Κώστας Σλούκας) κατορθώσαμε να βρούμε γκαρντ. @luka7doncic (Doncic) μας τιμάς.

ΥΓ.Πιο διαγαλαξιακός επικοινωνιακός τρόπος να προμοτάρουμε την καινούργια  collection παίζει?

Στειλτε Dm για  υπογεγραμμένα μπλουζάκια  από τον………admin

Κυλιέμαι στο πάτωμα γελώντας»!

Η φωτό πάντως, του Doncic με τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου ήταν αληθινή. Ο Σλοβένος ήταν διακοπές στη Μύκονο, οι άνθρωποι της ομάδας τον εντόπισαν και τον έβαλαν να φωτογραφηθεί με φανέλα του συλλόγου».

Η πρόταση του Delaney

Εκεί μπήκε στο παιχνίδι και ο Malcolm Delaney. Είδε το ποστ για τον Doncic που έκανε αναφορά και σε αυτόν και τόνιζε ότι είχε απορρίψει την ομάδα και συνέχισε την όμορφη πλάκα.

Ο Αμερικανός παίκτης της Armani απάντησε στο ποστ, αυτοπροτάθηκε και είπε ότι θα έρθει στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι αν του βρουν σπίτι στη θάλασσα.

Ο Αμερικανός έγραψε: «Θα υπογράψω εβδομαδιαίο συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι. Απλά βρείτε μου σπίτι στη θάλασσα».

Έχει «προϊστορία» με τον Delaney

Ο ΑΟ Μυκόνου και ο Malcolm Delaney έχουν «προϊστορία». Δεν είναι άγνωστοι.

Όταν ο Αμερικανός είχε μείνει ελεύθερος στο τέλος της περασμένης σεζόν από την Barcelona είχε ανοίξει διάλογο στο twitter με followers του. Ένας απ’ αυτούς ήταν Ολυμπιακούς και του έγραψε αν θα ήθελε να έρθει στους «ερυθρόλευκους». Ο Delaney απάντησε «όχι». Ενας άλλος follower όμως, του έκανε πρόταση για τον ΑΟ Μυκόνου και εκείνος είπε αμέσως «ναι».

Λίγο μετά η ομάδα είχε ανακοινώσει και την απόκτησή του μετέχοντας κι αυτή στην όλη πλάκα.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ DONCIC

 

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ DELANEY