Ο Λεύκιππος Ξάνθης πραγματοποιώντας μεγάλη προσπάθεια στον τομέα των ακαδημιών του και των τμημάτων υποδομών του, συνεχίζει τις εγγραφές του για τις ακαδημίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που έπεται.

Μάλιστα, η ομάδα από την Ξάνθη ενημέρωσε το κοινό του για τις ημέρες και τις ώρες, αλλά και την τοποθεσία που μπορούν να πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εγγραφές.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Λεύκιππου Ξάνθης:

“Οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Λεύκιππου συνεχίζονται!

Με μεγάλο ενδιαφέρον και μαζική συμμετοχή από πλευράς των γονέων – τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τον σύλλογό μας – κύλησε η πρώτη εβδομάδα των εγγραφών στις Ακαδημίες του Α.Ο. Λεύκιππου Ξάνθης.

Για όσους δεν πρόλαβαν να “κλείσουν” θέση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου τις προηγούμενες μέρες, γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Α.Ο. Λεύκιππου Ξάνθης θα συνεχιστούν κανονικά το επόμενο διάστημα.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι εγγραφές που αφορούν αγόρια και κορίτσια (γεννηθέντες και γεννηθείσες από το 2006 έως το 2015), θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο “Φίλιππος Αμοιρίδης” τις ώρες 17.30-20.00. Η μεγάλη αθλητική “οικογένεια” του Α.Ο. Λεύκιππου Ξάνθης σας περιμένει!” 

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

Σας περιμένουμε καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για την συνέχιση των εγγραφών στις Ακαδημίες Ευχαριστούμε…

Δημοσιεύτηκε από Λεύκιππος Ξάνθης στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 

H μεγάλη αθλητική “οικογένεια” του Λεύκιππου σας περιμένει! Εγγραφές στις Ακαδημίες του συλλόγου: Καθημερινά,…

Δημοσιεύτηκε από Λεύκιππος Ξάνθης στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020