Δεν παίρνουμε κι όρκο, αλλά αν ζούσε ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας Ερνεστ Χέμινγουεϊ και έβλεπε την φωτογραφία που έβγαλε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μύκονο, ίσως να το σκεφτόταν και να έγραφε μια δεύτερη βερσιόν του μυθικού βιβλίου του: «Ο γέρος και η θάλασσα», στο οποίο ο ήρωας του μαχόταν με έναν ξιφία. Βέβαια ο Σάρας γέρος δεν είναι, αλλά στην φωτό που πόσταρε στα social media δείχνει να τα έχει βάλει με πλάσματα της θάλασσας. Όχι με τα ψάρια, αλλά με τα χταπόδια. Ε, οπότε αν ο Χέμινγουεϊ έβγαζε δεύτερο βιβλίο σχετικό με το θέμα, θα το ονόμαζε σίγουρα: «Ο Σάρας και τα χταπόδια».

Ο Λιθουανός που μπορεί να λέει ότι είναι πλέον και Ελληνας (και πολλά χρόνια πέρασε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και η σύζυγός του, Αννα Δούκα, είναι Ελληνίδα) απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο! Αντί να ποστάρει όμως, φωτογραφίες με φόντο κάποιο από τα μαγικά μέρη του κοσμοπολίτικου νησιού, εκείνος προτίμησε να βγάλει μια φωτό με φόντο χταπόδια!  Ετσι πόσταρε μια φωτό ανάμεσα σε χταπόδια.

Τα τρία από αυτά μάλιστα τα έχει σε πρώτο πλάνο και τους… δείχνει τις διαθέσεις του. Η έκφρασή του τα λέει όλα, καθώς φαίνεται ότι θα τα ήθελε στα κάρβουνα για να απολαύσει. Οσο για το σχόλιό του ο Σάρας ανέφερε: “Κάνοντας κουβεντούλα με τους φίλους μου”!

 

 ΤΟ POST ΤΟΥ ΣΑΡΑΣ