Με ακλόνητο πολεμοφόδιό του την ηχηρή του επιθετική παρουσία και την ποικιλία στο σκοράρισμα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με χαρακτηριστική άνεση των Ίκαρων Σερρών με 91-69 στην 5η και τελευταία αγωνιστική του στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -το οποίο και ολοκληρώθηκε με το εν λόγω ματς.

Συνολικά, υπήρχαν 4 παίκτες των «ερυθρόλευκων» που κινήθηκαν σε διψήφιες αποχρώσεις πόντων, ενώ ακόμα 4 πέτυχαν 6+ πόντους, σε μια πανδαισία που εν τέλει σταμάτησε στους σχεδόν 100 ομαδικούς πόντους!

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ αλλά και ο κορυφαίος αθλητής των νικητών με 16 πόντους (6-11 δίποντα, 4-7 βολές), ενώ ακολούθησε με 14 ο Απόστολος Νικολαϊδης (6-12 σουτ).
Από την άλλη μεριά, θετική αύρα είχαν μονάχα οι Ευδόξιος Καπετάκης και Χρήστος Χατζόπουλος με 21 και 16 πόντους, αντίστοιχα, με τους δυο τους να συνεργάζονται επίσης για 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Το σημείο που γύρισε από νωρίς την πλάστιγγα υπέρ των Πειραιωτών δεν ήταν άλλο από την κυριαρχία τους στα ριμπάουντ και στις δεύτερες ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό να ανανεώνει συνολικά 23 ολόκληρες χαμένες επιθέσεις του και να κερδίζει κάπως έτσι ένα τρομερό πλεονέκτημα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

 

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 38-50, 50-76, 69-91

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη στατιστική εικόνα ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.