Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, ξεκαθάρισε ότι οι θέσεις του προέδρου και του ΔΣ της Ομοσπονδίας δεν θα είναι έμμισθες και εκείνος παραιτείται από την σχετική διάταξη (αν εκλεγεί φυσικά).

Ο Άγγελος Παπανικολάου τα είπε αυτά με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου και τόνισε ότι συμφωνεί με τα όσα είπε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης τόνισε επίσης ότι αποτελεί πάγια θέση του ότι δεν θα δημιουργηθούν έμμισθες θέσεις αφενός στη διοίκηση της ΕΟΚ με τη συμμετοχή «golden boys» και αφετέρου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου προέδρου της ΕΟΚ, Άγγελου Παπανικολάου:

«Συμφωνώ απόλυτα και τάσσομαι ανεπιφύλακτα με την επισήμανση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου, σύμφωνα με την οποία δεν δύναται να εργάζονται επ’ αμοιβή ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι της Ε.Ο.Κ.. Ως εκ τούτου, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι παραιτούμαι από τη συγκεκριμένη διάταξη.

Επί προσθέτως, αποτελεί πάγια θέση μου ότι δεν θα δημιουργηθούν έμμισθες θέσεις αφενός στη διοίκηση με τη συμμετοχή «golden boys» και αφετέρου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας».