Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Αναστασίου, ενημέρωσε με μήνυμα του στη σελίδα του συλλόγου γονείς και αθλητές της Ακαδημίας για το πλάνο που υπάρχει για τη σταδιακή επιστροφή στις προπονήσεις των νεαρών αθλητών.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

ΠΑΣ Γιάννινα
Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Καθώς η ζωή μας επιστρέφει σε μια νέα κανονικότητα, η ακαδημία μας σταθμίζει τις οδηγίες και τα μέτρα της πολιτείας για τη σταδιακή επιστροφή των αθλητών στις προπονήσεις. Στόχος μας είναι η ομαλή επανένταξη των αθλητών στις προπονήσεις αλλά και η μέγιστη ασφάλεια τους καθώς και των συνοδών τους. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας γνωστοποιήσουμε το πλάνο επιστροφής καθώς και το νέο πλαίσιο λειτουργίας που θα αφορά για τον μήνα Ιούνιο τους αθλητές γεννημένους 2005 και ορισμένους αθλητές γεννημένους 2006.

Το πλάνο της ακαδημίας μας αποσκοπεί για τις υπόλοιπες ηλικίες (αθλητές γεννημένους 2006 έως και 2015) την επιστροφή τους στις προπονήσεις από 1η Σεπτεμβρίου. Για τις συγκεκριμένες ηλικίες, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανέβει πρότυπο πρόγραμμα προπόνησης και διατήρησης της φυσικής τους κατάστασης για τους μήνες του καλοκαιριού, που θα μπορούν να ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν.

Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Τμήματος Μπάσκετ

Αναστασίου Δημήτρης