Η ζωή κάνει κύκλους και ο Γιάννης Πετρόπουλος πήρε την απόφαση να δώσει… σάρκα και οστά σε μια σημαντική επιστροφή που αλλάζει τις ισορροπίες στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ!

Ο ταλαντούχος γκαρντ / φόργουορντ δέχτηκε στενό pressing από το Deree και σύμφωνα με πληροφορίες μας, τελικά αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε να γυρίσει στο κολέγιο που του προσφέρει ηγετικό ρόλο, με τον πήχη της διάκρισης να κυμαίνεται τη νέα χρονιά σε πολύ υψηλά επίπεδα. Άνθρωπος-κλειδί σε αυτό ήταν ο Παναγιώτης Μακρυδήμας, ο οποίος είχε προπονήσει τον διεθνή άσσο στα πρώτα του βήματα και τον έπεισε να αγωνιστεί και πάλι υπό την καθοδήγησή του.

Στα 17 του χρόνια, ο ύψος 1,97μ παίκτης καλύπτει με την ίδια ευχέρεια τις θέσεις “2” και “3”, έχοντας ως βασικό ατού το μακρινό σουτ και τα αθλητικά προσόντα που τον καθιστούν πολύτιμο και στην άμυνα. Κατά το παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τον Πορφύρα και τον Ολυμπιακό, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας, όντας πολύτιμο στέλεχος στο εφηβικό και παράλληλα συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες και από την αντρική ομάδα.

Πλέον, ο νεαρός αθλητής ετοιμάζεται για μια μεγάλη χρονιά, αποτελώντας ένα από τα βασικά ατού του κόουτς Μακρυδήμα!

Δείτε τα καλύτερά του από τη χρονιά που μας πέρασε: