Οι Nikola Milutinov και Janis Strelnieks απολαμβάνουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου στην Καλαμάτα. Κάνουν τις διακοπές του, απολαμβάνουν την θάλασσα και τον ήλιο. Παράλληλα όμως, κάνουν και τις απαραίτητες προπονήσεις τους για να είναι σε φόρμα υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη και γυμναστή της ρωσικής ομάδας, Κώστα Χατζηχρήστου

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «tharrosnews» οι δυο παίκτες είχαν μια ευχάριστη συνάντηση στο γυμναστήριο της «Τέντας» όπου γυμνάζονται. Εκεί ήταν για προπόνηση και οι μικρές αθλήτριες γυμναστικής του Φιλογυμναστικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Όπως είναι φυσικό οι δυο παίκτες αποθεώθηκαν από τις μικρές αθλήτριες, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα.

Αναλυτικα η ιστοσελίδα «tharrosnews» ανέφερε για το θέμα:

«Μια ευχάριστη συνάντηση είχαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» τα κορίτσια του «Φιλογυμναστικού Συλλόγου Καλαμάτας». Οι δυο πρώην «μπασκετμπολίστες» του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νικόλα Μιλουτίνοφ και Γιάνις Στρέλνιεκς προπονούνταν στον ίδιο χώρο, υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη και γυμναστή της Ρώσικης ομάδας Κώστα Χατζηχρήστου.

Οι δυο «αστέρες» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ανταποκρίθηκαν με ευγένεια στον κάλεσμα της αγωνιστικής ομάδας των αθλητριών του ΦΟΚ και φωτογραφήθηκαν μαζί τους και με τις προπονήτριες τους».

Η επένδυση του Milutinov στην Costa Navarino

O Milutinov δεν βρέθηκε φυσικά τυχαία στην Καλαμάτα. Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να δηλώνει «κάτοικος Μεσσηνίας». Ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε με σημαντική επένδυση 1,5 εκατ., καθώς αγόρασε δυο υπερπολυτελείς βίλες σε έναν παραμυθένιο τόπο, στην μαγική Costa Navarino.