Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση που είχαν σήμερα (4/2) τα μέλη του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών τόνισε ότι οι Αυεγνάκης και Μαυρωτάς τους ξεκαθάρισαν ότι επιθυμούν την επανέναρξη, αλλά το όλο ζήτημα δεν περνάει από το χέρι τους και έχει να κάνει φυσικά με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Ο ΠΣΑΚ τόνισε πάντως, ότι υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ ξεκαθάρισε ότι το αίτημά του για παροχή άδειας προπονήσεων, καταρχήν στην Α2, που συνοδεύεται από καταβολή 20.000 ευρώ για την κάλυψη των εβδομαδιαίων τεστ θα εξεταστεί αύριο από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων αρχικά και την Κυβέρνηση μετέπειτα (αυτή θα πάρει την τελική απόφαση) αύριο (5/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε…

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς, άκουσαν τους προβληματισμούς των παικτών, τις προτάσεις τους και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν, για να επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις προπονήσεις, οι ομάδες από την Α2 κατηγορία και κάτω.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, μας παρουσίασαν τις προτάσεις που καταβάλουν κάθε βδομάδα για την επιστροφή στα γήπεδα και παραδέχθηκαν, ότι δεν περνάει 100% από το χέρι τους.

Το αίτημα μας για παροχή άδειας προπονήσεων, καταρχήν στην Α2, συνοδεύεται από καταβολή 20.000 ευρώ για την κάλυψη των απαραίτητων εβδομαδιαίων τεστ και θα εξεταστεί αύριο.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΣΑΚ

 

Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε… Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού…

Δημοσιεύτηκε από ΠΣΑΚ στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021