«Πυρομαχικά» είχαν κρύψει θερμοκέφαλοι έξω από το κλειστό του Δάσους πριν το ματς του περασμένου Σάββάτου (10/10) Δάφνη Δαφνίου – Καρδίτσα για την Α2. Η ιστοσελίδα xaidarisimera.gr αποκάλυψε ότι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν επτά κρυμμένες βόμβες μολότοφ έξω από το κλειστό «Χρήστος Αγγουράκης» πριν την έναρξη του αγώνα!

Το τι θα γινόταν με τις μολότοφ και που θα τις χρησιμοποιούσαν οι… παρασκευαστές τους, δεν είναι ξεκάθαρο 100% και παραμένει άγνωστο.

Σύμφωνα με την ιρτοσελίδα πριν την… ανακάλυψη των «πυρομαχικών», πάντως, περίπου 30 άγνωστα άτομα είχαν επιχειρήσει να μπουν στο γήπεδο. Πλησίασαν την είσοδο, αλλά οι Αστυνομικές δυνάμεις τους… έκοψαν την φόρα και δεν τους άφησαν να μπουν, καθώς ούτως ή άλλως στο κλειστό δεν επιτρεπόταν να μπει κόσμος λόγω των μέτρων για το κορονοϊό.

Η Αστυνομία είχε πάντως, πληροφορίες ότι κάποιοι (δεν ξεκαθαριζόταν αν ήταν τα ίδια άτομα που ήθελαν να μπουν στο κλειστό) είχαν… κρύψει «πολεμοφόδια» στον περιβάλλοντα χώρο και ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς.

Έτσι η ιστοσελίδα ανέφερε ότι Αστυνομικοί του Α.Τ. Χαϊδαρίου μαζί με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφάλειας, έκαναν έρευνα στην γύρω περιοχή και… χτύπησαν διάνα. Σε δασάκι, που βρίσκεται κοντά στην πλαϊνή είσοδο του γηπέδου, οι Αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες επτά βόμβες μολότοφ.

Τα «ευρήματα» στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για λήψη αποτυπωμάτων.

Το λινκ από το ρεπορτάζ του xaidarisimera.gr ΕΔΩ