Τα όσα απίστευτα εκτυλίχθηκαν αργά χθες το βράδυ (7/5) έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου έχουν κάνει την Κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο της αναβολής του σημερινού (8/5) αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Αναστόπουλος έχει κληρωθεί ως γνωστόν να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι του ΣΕΦ και με τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά ειδικά με το χθεσινό «ντου» στο σπίτι του από 100 αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκια, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι!

Ετσι το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ματς ίσως πέσει στο τραπέζι σήμερα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε ήδη μέσω διαρροής ότι περιμένει από τους αρμόδιους φορείς του μπάσκετ να πάρουν θέση. Και φυσικά περιμένει από αυτούς, αν θεωρούν ότι το ματς πρέπει να αναβληθεί, να το βάλουν το όλο ζήτημα στο τραπέζι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα σε όλες τις πλευρές σε μια προσπάθεια να βρει λύση και φυσικά να πέσουν οι τόνοι προκειμένου να μην ζήσουμε τις ίδιες ή ακόμα χειρότερες σκηνές. Κι αν οι αρμόδιοι φορείς κρίνουν ότι συντρέχει λόγος αναβολής, τότε το ματς δεν θα γίνει. Εκτός κι αν ο Αναστόπουλος δηλώσει κώλυμα ή η ΚΕΔ τον αλλάξει.