Οι βολές κατά ριπάς που έριξε κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» δεν έμειναν αναπάντητες. Η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχολίασε μέσω διαρροής τις δηλώσεις Αυγενάκη και απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο στον υφυπουργό, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε «γραφικό»!

Επίσης ανέφερε ότι o Λευτέρης Αυγενάκης “έχει αναβάλλει τις εκλογές των Ομοσπονδιών, οι οποίες θα έπρεπε να διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2020, και καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων του πέντε φορές, επαναλαμβάνουμε πέντε φορές(!), τις έχει μεταθέσει”.

Το ωραίο ειναι ότι  πλευρά Βασιλακόπουλου δεν ανέφερε το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη και τον χαρακτήριζε: “ο ¨εν λόγω κύριος”

Η πλευρά Βασιλακόπουλου έλεγε σήμερα για το όλο θέμα: «Όποιος απασχολεί τη δημοσιότητα παραπάνω απ’ όσο αντέχει καταντάει γραφικός και δυστυχώς ο κύριος αυτός ανήκει πλέον σε αυτή την κατηγορία», αναφερόμενος στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Απλά και μόνο για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, κάνουμε γνωστό ότι ο εν λόγω κύριος έχει αναβάλλει τις εκλογές των Ομοσπονδιών, οι οποίες θα έπρεπε να διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2020, και καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων του πέντε φορές, επαναλαμβάνουμε πέντε φορές(!), τις έχει μεταθέσει. 

Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθουμε».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε χαρακτηρίσει νωρότερα τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ και πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της Ομοσπονδίας «υπεύθυνο» που δεν έχουν γίνει ακόμα εκλογές στην ΕΟΚ και τόνισε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος «θεωρεί πως είναι κράτος εν κράτει» και υπενθύμιζε ότι: «Ο νόμος ορίζει ρητά πως δεν μπορεί να είναι πρόεδρος το ίδιο πρόσωπο εφόσον έχει περάσει το όριο ηλικίας ή το όριο θητειών. Ο κύριος Βασιλακόπουλος τα έχει περάσει και τα δύο».