Η Κύμη θα αντιμετωπίσει  την Εθνική Ελλάδας Ενόπλων Δυνάμεων, στο κλειστό της Κανήθου, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 17.00. Το εισιτήριο κοστίζει  τρία ευρώ και όλα τα έσοδα  θα διατεθούν στο σωματείο «Αγαπώ και Πράττω».

 Η ανακοίνωση: «Αυτήν την Τρίτη, στις 28 Νοεμβρίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμηςυποδέχεται στη Χαλκίδα την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια φιλική αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό! Όλα τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα δοθούν στο σωματείο «Αγαπώ και Πράττω», το οποίο θα τα διαθέσει σε κοινωφελείς δράσεις δικής του επιλογής. Με μόλις 3 ευρώ που θα κοστίζει το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό! Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κανήθου και θα αρχίσει στις 17:00.

Το «Αγαπώ και Πράττω» είναι ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο ιδρύθηκε το 2016 στην Κύμης Ευβοίας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, αναγνωρίζοντας το ευγενές κοινωνικό έργο που επιτελεί το συγκεκριμένο σωματείο, στέκεται στο πλευρό του και προχωρά στην διεξαγωγή αυτού του σημαντικού φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας, να τον φέρει σε επαφή με οργανισμούς αλληλεγγύης που πραγματικά νοιάζονται και βοηθούν τον συνάνθρωπο και όλοι μαζί τελικά να δώσουμε ελπίδα εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων που έκαναν άμεσα αποδεκτό το αίτημά μας για την διεξαγωγή αυτής της φιλικής αναμέτρησης! Μην ξεχνάτε λοιπόν, αυτήν την Τρίτη στο κλειστό της Κανήθου παίζουμε μπάσκετ και δείχνουμε την αγάπη μας!».