Ο Νίκος Σταυρόπουλος διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα και ανέφεραν ότι θα είναι με το μέρος της νυν διοίκησης της ΕΟΚ στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

Τα σενάρια αυτά ανέφεραν ότι ο Νίκος Σταυρόπουλος, αλλά και ο “Αρειανός” Χάρης Παπαγεωργίου έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας στην εκλογική μάχη για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της νέας ηγεσίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πήρε θέση σήμερα για το όλο θέμα με δήλωσή του. Ο Νίκος Σταυρόπουλος τόνισε ότι δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση για το πότε, που και πως θα εμπλακεί στις εκλογές της ΕΟΚ και ξεκαθάρισε ότι τα τελευταία δημοσιεύματα δεν απηχούν τις απόψεις του.

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Νίκου Σταυρόπουλου:

«Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ για το πότε , που και πως θα εμπλακώ στις εκλογές της ΕΟΚ. Ως εκ τούτου, τελευταία δημοσιεύματα δεν απηχούν και δεν εκφράζουν τις απόψεις μου»