O GΜ της Armani Milano Χρήστος Σταυρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere della Sera», όπου αναφέρθηκε στο επερχόμενο Final 4 της Εuroleague, τον Etore Mesina αλλά και τον Mike James.

Aναλυτικά ο πρώην GM του Ολυμπιακού ανέφερε:

Για την συνεργασία του με τον Mesina: «Αυτός με έψαξε και με ήθελε. Συνήθως γίνεται το αντίθετο, ο τζένεραλ μάνατζερ είναι αυτός που προσλαμβάνει τον προπονητή! Αλλά αυτός ηγείται του πρότζεκτ της Ολίμπια. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας, που προέρχεται από τον αλληλοσεβασμό. Τον κρατώ ενημερωμένο για όλα και αυτός μου δίνει μεγάλη δύναμη για να μπορώ να δουλέψω ανεξάρτητα και υπεύθυνα. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Γιατί να το κάνουμε; Ωστόσο, συμβαίνει να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να τις συζητάμε».

Σχετικά με το τι κάνει αν υπάρξει πειθαρχικό παράπτωμα από κάποιον παίκτη: «Σε αυτό το διάστημα των δύο ετών δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Το γκρουπ είναι υγιές και διοικείται με σοφία. Όλοι έχουν κατανόηση, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, το ήθος έχει μπει από την εταιρεία και από αυτούς που ηγούνται. Τα λόγια του Ροντρίγκεθ είναι σημαντικά: «Η Ολίμπια Μιλάνο είναι ο καλύτερος εταιρικός οργανισμός που έχω ζήσει μετά το ΝΒΑ». Ένα σημαντικό παράδειγμα έρχεται από πρωταθλητές, όπως ο Ντιλέινι, ο Χάινς, που είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν όποιον αντιμετωπίζει δυσκολίες. Και εκτός από αυτό, η Ολίμπια προσελκύει πολλούς πρωταθλητές. Αυτό έχει να κάνει πολύ και με τον Μεσίνα, χωρίς αμφιβολία».

Για την αποχώρηση του Mike James το καλοκαίρι του 2019: «Δε θεωρήθηκε ότι ταιριάζει σε αυτήν την ομάδα…»

Για τον Giorgio Armani: «Εκφράσεις υπέροχες ανθρώπινες και επιχειρηματικές αξίες. Είναι πολύ κοντά μας. Η απλότητα του είναι εκπληκτική. Είναι όμορφο να τον βλέπεις να χαίρεται όταν νικάμε και να είναι μαζί μας. Είναι μεγάλη στήριξη στην ομάδα και στο σύλλογο».

Tέλος για το Final 4 της Euroleague είπε: «Τα πάντα είναι πιθανά…»