Στον Α όμιλο, τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κατέκτησε ο ΓΣ Ελευθερούπολης, ο οποίος πανηγύρισε της Καβάλας με 85-66. Στο συγκεκριμένο όμιλο απομένει να γίνει γνωστός ο «βασιλιάς» της ΕΣΚΑΘ.

 Όσον αφορά το Β όμιλο ο πρωταθλητής ανακηρυχθεί στις 24/3 καθώς η τελική φάση της ΕΣΚΑΗ ολοκληρώνεται το Σάββατο 24/3 με το παιχνίδι ανάμεσα σε Έσπερο και Κόροιβο. Το άλλο ματς της 3ης αγωνιστικής (Προμηθέας-Απόλλων Πάτρας) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/2. Πρώτος στη βαθμολογία είναι ο Απόλλωνας με 4-1 ακολουθεί ο Προμηθέας με 4-0, στην Τρίτη θέση βρίσκεται ο Κόροιβος με 1-4, ενώ τελευταίοι στην τετράδα είναι οι Νέοι Εσπέρου με 0-4.

Συγκεκριμένα στον Γ΄ όμιλο προστέθηκε  σήμερα (17/3) το Ηράκλειο ΟΑΑ, το οποίο επικράτησε του ΟΦΗ στο +49 (90-41) στο 6ο παιχνίδι της Β φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ. Έτσι πια απομένει ο πρωταθλητής από την Ένωση της Δωδεκανήσου, που θα στεφτεί αύριο (18/3). Τον τίτλο διεκδικούν οι Κολοσσός και Ιάλυσος, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό της ΤΕ Δωδ/σου στο Δ.Κ.Γ. Λέρου, στις 11:30.