Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε η ιστοσελίδα «alimosvoice.gr», καθώς ανέφερε ότι συνελήφθη προπονητής μπάσκετ ομάδας του Αλίμου με την κατηγορία του εκβιασμού αθλητή του!

Σύμφωνα με το «alimosvoice.gr» όλα ξεκίνησαν όταν παίκτης ομάδας μπάσκετ του Αλίμου θέλησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα και ζήτησε από τον προπονητή του να του δώσει το δελτίο του. Σύμφωνα με τον παίκτη και την ιστοσελίδα, ο προπονητής του ξεκαθάρισε ότι για να του δώσει το δελτίο θα πρέπει ο αθλητής να του δώσει 1.800 ευρώ ως… αντάλλαγμα.

Ο παίκτης είπε το «ναι» και το ραντεβού για την παράδοση του ποσού ορίστηκε για το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής σε γνωστό καφέ της περιοχής. Ο παίκτης, όμως, είχε ενημερώσει ήδη την Αστυνομία για τον υποτιθέμενο εκβιασμό.

Ο παίκτης και ο προπονητής συναντήθηκαν στο καφέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα, ο μπασκετμπολίστας έβγαλε ένα φάκελο με τα χρήματα, τα οποία ήταν προσημειωμένα, έπειτα από συνεννόηση με την Αστυνομία και έτσι την ώρα που ο προπονητής φέρεται να τα έπαιρνε, άνδρες του τμήματος ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου μπήκαν μέσα και συνέλαβαν τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος οδηγήθηκε στη Ασφάλεια. Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά ο Εισαγγελέας αφού άκουσε τις κατηγορίες έκρινε πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.