Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία αναφορικά με την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να διατηρεί τη θέση του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα δόθηκαν 11 ψήφοι υπέρ του και 2 λευκά και έτσι θα συνεχίσει το έργο του στον σύνδεσμο. Πάντως το όλο ζήτημα ήταν καθαρά τυπικό, αφού δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος για την θέση.

Επίσης εκλέχθηκαν,  Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Μιχάλης Μελής, Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιώργος Πανταζόπουλος, ενώ στην θέση του Ταμία παραμένει ο κ. Χρήστος Μήλας.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε, «Ευχαριστώ θερμά την Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τρίτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας ξεπερνάμε τις δυσκολίες της πανδημίας και παράλληλα θέτουμε τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του πρωταθλήματος.
 
Πετύχαμε την αναβάθμιση του ρόλου του ΕΣΑΚΕ μέσω της επιστροφής στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια και της θεσμικής αλλαγής που δίνει στον Σύνδεσμο μας ουσιαστικό λόγο στην αδειοδότηση των ομάδων.

Μπροστά μας έχουμε τις προκλήσεις της μετά πανδημίας εποχής και της ψηφιακής μετάβασης»,