Ο Μιχάλης Θάνος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Αναγέννησης Μαλεσίνας και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με το «eviabasket.gr». Ο έμπειρος τεχνικός είχε έρθει στην ομάδα τον Νοέμβριο του 2015 και έχει κάνει πολύ σημαντική δουλειά στην Μαλεσίνα. Η διοίκηση ήθελε να τον κρατήσει και τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο Θάνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Μιχάλης Θάνος θα υπεύθυνος και στα τμήματα υποδομής του σε συνεργασία με τον αρχηγό της αντρικής ομάδας Γιώργο Κατσαγάνη, ο οποίος συμφώνησε κι αυτός να παραμείνει στην Μαλεσίνα.

Ο Μιχάλης Θάνος, μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαλεσίνα και ανέφερε:  «Έχοντας πλέον δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς φιλίας και αλληλοσεβασμού με τους ανθρώπους που αποτελούν διοίκηση στην ομάδα της Μαλεσίνας, δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να ανανεώσουμε την μεταξύ μας εμπιστοσύνη και συνεργασία. Συνεχίζουμε λοιπόν τίμια, ταπεινά, πάντα με ειλικρίνεια και αφοσίωση ,την προσπάθεια μας τόσο για την ανάπτυξη και βελτίωση τις ακαδημίας μας που αποτελεί τον πλούτο του τόπου, την στήριξη στο τοπικό στοιχείο, και στην δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας αξίας σεβασμού που στόχο θα έχει την καθημερινή της εξέλιξη ανεξάρτητα από αποτελέσματα η μακροπρόθεσμους στόχους».