Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις προπονήσεις στην Καλαμάτα οι Nikola Milutinov και Janis Strelnieks.Οι τέως παίκτες του Ολυμπιακού και νυν της CSKA, Nikola Milutinov και Janis Strelnieks συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις στην Καλαμάτα στο κλειστό της Τέντας παρέα με τον γυμναστή της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Χατζηχρήστο.

Οι Nikola Milutinov και Janis Strelnieks συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου στην Καλαμάτα. Κάνουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη ελληνική πόλη και απολαμβάνουν την θάλασσα και τον ήλιο. Παράλληλα όμως, κάνουν και τις απαραίτητες προπονήσεις τους για να είναι σε φόρμα υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη και γυμναστή της CSKA, Κώστα Χατζηχρήστου.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ανέβασε ένα ποστ στις σελίδες του στα social media με μια φωτό στην οποία ήταν φυσικά και οι τέως παίκτες του Ολυμπιακού και νυν της CSKA, Nikola milutinov και Janis Strelnieks.

O γυμναστής της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη ευχαρίστησε και μέσα από το σχόλιο που έκανε στο ποστ τον Αθλητικό Οργανισμό Καλαμάτας για την παραχώρηση της Τέντας και για την βοήθεια που τους παρείχε για την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησης των παικτών της CSKA.

Αναλυτικά ο Κώστας Χατζηχρήστος ανέφερε:

Ευχαριστώ πολύ τον Αθλητικό Οργανισμό Καλαμάτας για την παραχώρηση της Τέντας και για την βοήθεια που μας παρείχε για την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησης των αθλητών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης, ευχαριστώ τα παιδιά του γυμναστηρίου Camp10 για την παραχώρηση του χώρου για την μυική ενδυνάμωσ και την άψογη φιλόξενια. Όπως πάντα, συνδετικός κρίκος της όλης προσπάθειας ο Antonis Koutris. #kalamata #cskabasket#offseasontraining

Η επένδυση του Milutinov στην Costa Navarino

O Milutinov δεν αισθάνεται σαν ξένος στην Καλαμάτα. Ούτε είναι τυχαία εκεί. Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να δηλώνει «κάτοικος Μεσσηνίας». Ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε με σημαντική επένδυση 1,5 εκατ., καθώς αγόρασε δυο υπερπολυτελείς βίλες σε έναν παραμυθένιο τόπο, στην μαγική Costa Navarino.

 

TO POST TOY ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ