Η καρδιά της οικογένειας Αντετοκούνμπο χτυπάει στον ρυθμό της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι ο τόπος που άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχτηκε την Βερόνικα Αντετοκούνμπο και τον αείμνηστο Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Ήταν ο τόπος που γεννήθηκαν τα παιδιά τους, ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Άλεξ, ο Κώστας.

Μπορεί να μην ήταν τόσο εύκολα τα χρόνια εδώ, αλλά η Ελλάδα έγινε και είναι η Ιθάκη τους. Είναι η πατρίδα τους. Και δεν την ξεχνάνε ποτέ.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο τίμησε με τον δικό της τρόπο την αυριανή επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821. Την τίμησε ανεβάζοντας στις σελίδες της στα social media μια σειρά από φωτογραφίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως παιδί. Φωτογραφίες από διάφορες γιορτές της 25ης Μαρτίου.

Σε μια απ’ αυτές ο απόλυτος σταρ των Bucks και σούπερσταρ του ΝΒΑ, είναι ντυμένος τσολιάς σε μια γιορτή του σχολείου του.

Σε μια άλλη ο Γιάννης είναι ντυμένος τσολιάς, κρατώντας την ελληνική σημεία.

Σε μια άλλη, ο «Freek Freak» σηκώνει ως σημαιοφόρος την ελληνική σημαία με καμάρι και υπερηφάνεια σε παρέλαση με τον τότε ομάδα του, τον Φιλαθλητικό.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο δεν έβαλε λόγια στο ποστ που έκανε. Έδειξε όμως, την αγάπη της για την Ελλάδα. Η μητέρα της οικογένειας Αντετοκούνμπο έβαλε μια σειρά από ελληνικές σημαίες και γαλανόλευκες καρδιές στο μήνυμά που είχε στο ποστ της. Και φυσικά τα είπε όλα!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ