Εδώ είναι που λένε πολλά κιλά μπάλα. Και μπασκετικής μπάλας όμως, και ποδοσφαιρικής… Δεν το λέμε έτσι αυτό. Το λέμε για μια συνάντηση που έγινε σε παραλιακό εστιατόριο ανάμεσα σε ένα μύθο του ελληνικού ποδοσφαίρου, έναν μύθο του ΝΒΑ και την οικογένειά του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αδελφός του και συμπαίκτης του στους Bucks, Θανάσης και η μητέρα τους Βερόνικα, είναι στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην πατρίδα.

Σε μια τους έξοδο αποφάσισαν να πάνε για φαγητό σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο της Αθήνας. Εδώ κολλάει ο πρόλογος που κάναμε.

Εκεί συναντήθηκαν με έναν παλαίμαχο παίκτη, μύθο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέλος της χρυσής Εθνικής Ποδοσφαίρου Ανδρών, που κούφανε όλο τον κόσμο και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Πορτογαλία το 2004. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που παίζει πολλές φορές και μπάσκετ, ήταν κι αυτός εκεί και φυσικά είχε τετ α τετ με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και την μητέρα τους. Μάλιστα οι… Αντετοκούνμπος και ο Καραγκούνης απαθανάτισαν τη στιγμή με φωτογραφίες.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ποδοσφαίρου δεν έμεινε μόνο εκεί. Ανάρτησε το όλο θέμα στην σελίδα του στο Instagram και έσταξε μέλι για την οικογένεια Αντετοκούνμπο στο σχετικό μήνυμα που έγραψε.

Αναλυτικά ο Γιώργος Καραγκούνης ανάφερε στο ποστ που έκανε:

«Μια απρόσμενη συνάντηση με την υπέροχη οικογένεια Αντετοκούνμπο! Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια απρόσμενη συνάντηση με την υπέροχη οικογένεια Αντετοκούνμπο! Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους! #antetokounbros #footballmeetsbasketball #mvp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) στις