Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε χθες στην παραλία της Ακράτας μαζί με τον κουμπάρο του και προπονητή του Κολοσσού Ρόδου, Ηλία Καντζούρη, ο οποίος έχει παντρέψει τον κ.Κικίλια με την σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δύο άνδρες απόλαυσαν την θάλασσα και συζήτησαν για μπάσκετ και διάφορα θέματα, ενώ στη συνέχεια έφαγαν σε μαγαζί της περιοχής. Παράλληλα ο Καντζούρης έχει βαφτίσει τον γιο του Κικίλια, Παναγιώτη-Αντώνη, στις 10 Ιουλίου στην Πάτμο.

Βέβαια η παρουσία του Υπουργού Υγείας είχε πολλαπλή σημασία, πέραν των στιγμών χαλάρωσης, που απόλαυσε μαζί με τον φίλο του Ηλία Καντζούρη. Η περιοχή της Αιγιαλείας (Αίγιο, Αιγείρα, Ακράτα) είναι άκρως μπασκετική. Παλιότερα από τα χρόνια των αδερφών Χριστοδούλου, μέχρι και την πιο σύγχρονη μπασκετική εποχή, ελέω Πρίφτη, Σιούτη και Καντζούρη.

Επίσης στην περιοχή της Ακράτας βρίσκονταν η μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού και αρκετές φίλες της, οπότε η παρουσία του Κικίλια μόνο τυχαία δεν ήταν. Αξίζει πάντως ένα μπράβο στον Υπουργό, αφού χαιρέτισε τον κόσμο, ήταν ευδιάθετος και δεν ταλαιπώρησε τους υπόλοιπους λουόμενους με μέτρα, ασφάλειες και διάφορα συναφή περιστατικά, που ως επί το πλείστον συνηθίζουν να λαμβάνουν οι Υπουργοί.