Η μεγάλη μέρα έφτασε. Η Εθνική μας ομάδα απόψε (21:30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εθνική ομάδα του Βελγίου σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση μας ή οχι στα γήπεδα της Ινδονησίας, των Φιλλιπινών και της Ιαπωνίας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σκοπός του αντιπρωπευτικού μας συγκροτήματος είναι φυσικά η νίκη κόντρα στους αξιόμαχους Βέλγους και εφόσον οι Σέρβοι νικήσουν τους Τούρκους στο άλλο ματς του ομίλου τότε θα προκριθούμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε περίπτωση ήττας τότε θα πρέπει να περιμένουμε τα κρίσιμα και τελευταία Παράθυρα του Φεβρουαρίου και τις αναμετρήσεις με Σερβία (εντός) και Λετονία (εκτός).  Η Εθνική μας θα κατέβει ενισχυμένη στον αποψινό αγώνα καθώς θα έχει στη διαθεσή της τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μποχωρίδη και Καλάθη συν φυσικά το Λούντζη.

Αναλυτικά η 12αδα της Εθνικής για την αποψινή αναμέτρηση με το Βέλγιο: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.

Τα σημερινά παιχνίδια:

Λετονία-Μεγάλη Βρετανία 19:30

Σερβία-Τουρκία 21:00

Βέλγιο-Ελλάδα 21:30

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

1. Λετονία 6-1
2.Σερβία 4-3
3.Ελλάδα 4-3
4.Τουρκία 3-4
5.Βέλγιο 3-4
6.Μεγάλη Βρετανία 1-6