O Mario Hezonja μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Κροατία, εκθειάζοντας την Ελλάδα για την ποιότητα που διαθέτει αλλά και ορισμένα άλλα πολύ καλά στοιχεία όπως η αθλητικότητα. Ακόμη επεσήμανε ότι όταν υποτιμούν την ομάδα του γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη, ενώ κατά την γνώμη του οι πάικτες που μπορούν να προξενήσουν μεγαλύτερη ζημιά στην “Χρβατσκα” είναι ο Σλούκας και Καλάθης. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού παραδόξως δεν ξεχώρισε ως υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την Εθνική του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την αιτία αυτής της επιλογής να κρύβεται ενδεχομένως στην μίνι κόντρα που είχαν οι δύο παίκτες όταν ο “Super Mario” ήταν παίκτης των Knicks.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ελλάδα έχει φοβερή αθλητικότητα σε όλες τις θέσεις, με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. Κατά τη γνώμη μου οι πιο επικίνδυνοι παίκτες είναι ο Σλούκας και ο Καλάθης και όποιος τους παρακολουθεί καταλαβαίνει τι εννοώ. Ο Ντόρσεϊ είναι επίσης ένας πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικός σουτέρ και πέρσι στον Ολυμπιακό είχε φανταστικά νούμερα. Η ελληνική ομάδα είναι πλήρης σε κάθε θέση και θα γίνει ένα φοβερό ματς», είπε αρχικά το νέο μετγραφικό απόκτημα της Real.

«Εμείς κάναμε μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για το Ευρωμπάσκετ. Πολλοί μπορεί να μη μας υπολογίζουν ανάμεσα στα φαβορί, αλλά όταν μας υποτιμούν είμαστε πιο επικίνδυνοι. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με όσες ανοησίες γράφονται και λέγονται», συμπλήρωσε