Ο πρώην NBAer-της Μπαρτσελόνα και του Περιστερίου, Όντι Νόρις βρίσκεται στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο και μίλησε για τους λόγους τους οποίους επισκέφθηκε την χώρα.

Ο Όντι Νόρις μεταξύ άλλων μιλάει για την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη, τον Μάικλ Τζόρνταν και τον φυσικά ποιόν άλλον: Toν νέο μεγάλο αστέρα του Μπάσκετ, Γιάννη ΑΝτετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τιμή για μένα να έρχομαι εδώ για ακόμη μια χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τον κ.Γαλάνη που με έφερε εδώ. Θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τα μικρά παιδιά όπως κάνουν στο ΝΒΑ, να μεγαλώσουν με το μπάσκετ, να μάθουν από μικροί τα μυστικά του αθλήματος. Νομίζω πως πάντα η Ελλάδα έβγαζε καλούς παίκτες. Νίκος Γκάλης, Άγγελος Κορωνιός, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντα έβγαιναν καλοί παίκτες από την χώρα. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα σχολείο μόνο με μπάσκετ, ώστε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και να μάθουνε το άθλημα».

Για τις μάχες του με τον Νίκο Γκάλη: «Ήταν φανταστικά χρόνια. Ακόμη βλέπω αυτά τα παιχνίδια, έχω πολλά βίντεο από τα ματς. Παίζαμε εξαιρετικούς αγώνες, ήταν η καλύτερη εποχή του μπάσκετ τότε».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ένας σούπερ σταρ. Φοβάμαι μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει καλύτερος. Φαίνεται πως δεν έχει ταβάνι. Δουλεύει πάρα πολύ, έχει πολύ ενέργεια. Η ελληνική κοινότητα στις ΗΠΑ είναι μεγάλη και όπου πηγαίνει φέρνει πολύ κόσμο στα γήπεδα».

Για την μάχη Μάικλ Τζόρνταν-Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν έχω άποψη για αυτό. Για εμένα είναι δυο διαφορετικοί παίκτες. Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι για πάντα Νο1 νομίζω. Ο Λεμπρόν είναι εξαιρετικός αλλά είναι διαφορετικοί παίκτες. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω αυτήν την αντιπαράθεση. Αυτά τα παιδιά παίζουν και ανταγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το κάνουν χρόνο με το χρόνο. Ο Λεμπρόν πηγαίνει στους τελικούς οκτώ συνεχόμενα χρόνια. Είναι υπόδειγμα αποφασιστικότητας, δουλειάς και επαγγελματισμού. Υπήρξαν πολλοί μεγάλοι παίκτες που δεν κέρδισαν το πρωτάθλημα αλλά είναι ακόμη μεγάλοι παίκτες».